U kina uskoro stiže romantična komedija s George Clooneyem i Juliom Roberts

| Film |

Dobitnici Oscara George Clooney i Julia Roberts ponovno se susreću na velikom platnu u filmu "Ulaznica za raj", njihovoj prvoj zajedničkoj romantičnoj komediji, u kojoj glume razvedeni par koji pokušava spriječiti svoju kćer da se uda.
 
Ulaznica za raj
Dvojac glumi Davida i Georgiju, koji ostavljaju svoje razlike po strani i udružuju snage kako bi spriječili svoju kćer Lily da se uda za nekoga koga je nedavno upoznala na maturalnom putovanju na Baliju. Ne želeći da ona učini istu pogrešku za koju vjeruju da su je oni učinili prije 25 godina, putuju na otok kako bi prekinuli svadbu.
Ulaznica za raj
U režiji Ola Parkera, ovo je peti film u kojem Roberts i Clooney glume zajedno nakon što su se zajedno pojavljivali na ekranu u filmovima "Ocean's Eleven", "Ocean's Twelve", "Money Monster" i "Confessions of a Dangerous Mind".
 
- Bilo je zabavno, uživali smo jer smo morali biti zajedljivi jedni prema drugima. Mislili smo da je to smiješno. Također, smo mislili da je lijepo vrijeme da radimo nešto lagano, pa smo mislili da će biti zabavno, rekao je George Clooney novinarima na svjetskoj premijeri filma u Londonu.
Ulaznica za raj
Glumci su prijatelji već desetljećima, što je, kako kažu dvije zvijezde, snimanje poljupca za njihovu nadolazeću romantičnu komediju učinilo prilično smiješnim.
 
- Bilo je potrebno 79 kadrova kako se smijemo, a zatim jedan kako se ljubimo, rekla je Julia Roberts koja je poznata po nizu romantičnih komedija iz 1980-ih i 1990-ih, od "Pretty Woman" do "Notting Hill", dok je Clooneyjeva posljednja romantična komedija bila "One Fine Day" iz 1996. godine.
Ulaznica za raj
 
"Ticket to Paradise", u kojem također glume Billie Lourd, Maxime Bouttier i Lucas Bravo, počinje se prikazivati u našim kinima od 6. listopada i čini se kao idealna za jesenski odlazak u kino.