U kina nam dolazi novi nastavak filma Maleficent

| Film |

Nakon pet godina Angelina Jolie vraća se na velika platna ulogom u filmu Maleficent 2.

 

Disney je ovog tjedna objavio novi trailer za nastavak ovog bajkovitog kinohita koji na velika platna dolazi u listopadu.

Novi trailer započinje s princom Phillipom koji zaručuje Auroru (Elle Fanning). Ali kad se dobre vijesti dođu do Maleficent, ona jasno daje do znanja za ne podržava zaruke mladog para. "Ljubav se ne završava uvijek dobro, Beastie", Maleficent govori Aurori, na što ona odgovara: "Vjeruj mi. Dopusti nam da ti dokažemo da si u krivu.“.

Instagram/@disneymaleficent

U novom nastavku filma, Maleficent i Aurora počinju dovoditi svoj skladan odnos u pitanje. Složene obiteljske veze koje ih vežu cijepaju se dok se njih dvije kreću u suprotnim smjerovima, a pojavljuju se neočekivani saveznici i nova mračna snaga koju u ulozi majke princa Phillipa, Queen Ingrith, glumi Michelle Pfeiffer.

Instagram/@disneymaleficent

Maleficentini postupci uzrokuju raskol između nje i Aurore, a to je upravo ono čemu se kraljica Ingrith nadala. Aurora i Maleficent ponovno će morati surađivati kako bi zaštitile kraljevstvo, šumu i životinje koje se nalaze u njoj.

Instagram/@disneymaleficent


Film pod redateljskom palicom norveškog redatelja Joachima Rønninga u kina dolazi 17. listopada 2019.godine.

Instagram/@disneymaleficent