U kina nam dolazi dugoočekivani treći nastavak filma Zločesti dečki

| Film |

Zločesti dečki Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) vraćaju se na velika platna kako bi još jednom, po posljednji put, u zajedničkoj akciji na svoj osebujni zločesti način strpali kriminalce tamo gdje im je i mjesto – iza rešetaka.

Riječ je o novom nastavku filma „Zločesti dečki zauvijek“, koji je savršena kombinacija akcije i humora te koji će nam ove zime uzburkati krv u žilama.

Dugo očekivani nastavak kultnog filma o omiljenim zločestim dečkima vraća nam se na kino platna ovog siječnja, a hoće li ovaj treći nastavak opravdati slavu svojih prethodnika provjerite u najnovijem traileru filma koji je nedavno objavljen.

Ovaj su put naši zločesti dečki stariji, ali su jednako ludi i opaki. Iako Marcus (Martin Lawrence) svom dugogodišnjem partneru Mikeu (Will Smith)  najavljuje skorašnji odlazak u mirovinu, jer mu je vrijeme, Mike ga nagovora na još jednu ludu misiju.

 Njih dvojica sada, po posljednji put kao zločesti dečki, odlaze na ludu vožnju borbe protiv kriminalaca, urota, prevara ali i lošeg humora. Jer oni su - Zločesti dečki zauvijek.

Prvi film "Zločesti dečki" s glavnim glumcima Willom Smithom i Martinom Lawrenceom izašao je davne 1995. godine i oduševio publiku diljem svijeta sjajnim spojem akcije i komedije. Film je Smitha i Lawrencea lansirao na popis najvećih holivudskih imena, a obojici je to, tada, bilo prvo pojavljivanje na filmskom platnu.

Drugi nastavak, snimljen 2003. godine, ostvario je još veći uspjeh te je i film i glumce lansirao na vrhove filmskih ljestvica.

Nakon dugih 15 godina fanovi će napokon doći na svoje uživajući gledajući omiljene zločeste dečke u još jednoj fantastičnoj akciji.

Zločesti dečki zauvijek u kina dolazi  16. siječnja 2020., a u međuvremenu, u nastavku, možete pogledati trailer filma.

 

Zločesti dečki zauvijek - novi trailer filma