Trenutno najpopularnija britanska serija dolazi u Hrvatsku

| Film |

Urnebesna britanska komedija Fleabag osvojila je sveukupno 42 televizijske nagrade od kojih su 6 Emmyja i 2 Zlatna globusa, a uskoro je premijerno dostupna i u Hrvatskoj.

Serija vodi gledatelja kroz „ispovijest jedne prljavice“ a obje sezone ove neobične i urnebesne britanske komedije emitirat će se od 17. do 22. veljače, u večernjem terminu od 21:40 sati na Pickbox TV kanalu.

Fleabag je priča o gradskoj djevojci koja se bori s raznim tragedijama u svom životu, no kroz njih prolazi uz pomoć nevjerojatnog i urnebesnog humora. Ipak, specifičnost serije ne leži samo u njezinom humoru – glavna protagonistica je zapravo mračan i kompleksan lik, a serija izvrsno pleše između humora, tame i drame. Pomalo kaotičan način života, emotivna nestabilnost i donošenje upitnih životnih odluka, doveli su do izraza „fleabag“ koji opisuje glavnu protagonisticu kao tzv. prljavicu.

Duhovita i dosjetljiva serija proglašena je britanskim Seks i gradom, sve zahvaljujući scenaristici, producentici i glavnoj glumici Phoebe Waller-Bridge. London je glavna lokacija burnih i emotivnih događanja s kojima će se poistovjetiti svaka mlada žena koja u današnjem svijetu pokušava „navigirati“ ljubavnim, prijateljskim i obiteljskim odnosima.

Specifičnost serije leži u još jednoj, briljantnoj stvari – glavna protagonistica ima direktnu komunikaciju s publikom, koja proživljava „ispovijest jedne prljavice“ kao da su njihove vlastite. Ona „izlazi“ iz serije i komunicira s gledateljima na svoj osebujan, privatan i drzak način. Gledatelji će imati dojam kao da priča upravo s njima – a u tome leži slatka tajna genijalnosti serije Fleabag.

Obje sezone fenomenalne serije Fleabag gledajte na Pickbox TV kanaluod 17. do 22. veljače 2020od 21:40 sati. Uz dvije epizode dnevno, zaljubite se u Fleabag svijet na Pickbox TV-u!