The Prom - novi Netflixov filmski hit s top zvijezdama osvojio publiku tijekom vikenda

| Film |

Novi Netflixov hit nakon popularnih serija koje su brzo osvojile, ali i pustile publiku poput Emily in Paris pa HBO-ovog Sloma te Queens Gambita je film The Prom. U samo dva dana od početka emitiranja u petak uspeo se na top 4 trending poziciju gledanosti, drugim riječima nema tko ga nije gledao već ovaj vikend. Kako i ne bi kad se radi o jednom od najišekivanijih Netflixovih projekata u ovoj godini s glumačkom legendom Meryl Streep u glavnoj ulozi. 

The Prom

“The Prom“ je filmska adaptacija istoimenog nagrađivanog Broadway mjuzikla iz 2018. godine. Chad Beguelin i Bob Martin, koji su napisali scenarij predstave, preuzeli su pisanje adaptacije, a režiser i producent je Ryan Murphy poznat po raznim serijama kao što je Reži me, Glee i American Horror Story. Osim Meryl Streep koja glumi glavnu ulogu, tu su i James Corden, Nicole Kidman, Kerry Washington, Arian DeBose te Jo Ellen Pellman. 

The Prom

Priča prati Emmu (Jo Ellen Pellman), tinejdžericu iz malog gradića u Indiani kojoj nije dozvoljeno doći na maturalnu večeru sa svojom djevojkom Alyssom (Ariana DeBose). 

The Prom

Paralelno s tim, kazališni njujorški glumci Dee Dee Allen (Meryl Streep) i Barry Glickman (James Corden) nalaze se usred vlastite krize jer je njihov najnoviji mjuzikl podbacio, ugrozivši time njihove karijere. Kako bi ponovno došli u milost javnosti, jer pozitivan publicitet uvijek dobro dođe, Dee Dee i Barry odluče iskoristiti Emminu situaciju i pomoći joj da ode na maturalnu, stoga se zapute prema njenom gradiću zajedno s ciničnim glumcima Angie (Nicole Kidman) i Trentom (Andrew Rannells) kako bi pomogli Emmi, ali i svojim karijerama.  

The Prom

No kada im se njihov sebičan celebrity aktivizam obije o glavu, četvorka shvati da su zapravo njihovi životi skroz naopaki i pokušaju Emmi okogućiti noć u kojoj može biti ono što zaista jest.

The Prom | Official Trailer | Netflix