Ted 2: Grom kompići se vraćaju u kina!

| Film |

Ted 2

Neodoljivi plišani medo prilično osebujnog karaktera 2012. godine osvojio je gledatelje diljem svijeta. Šarmantni, simpatični crnohumorni medo je kao neočekivani glavni lik kompanijama Universal Pictures i Media Rights Capital donio ogroman uspjeh u komediji o napušenom liku i njegovom najboljem prijatelju te je film postao najuspješnija komedija s oznakom “R” svih vremena.

SETH MACFARLANE ponovo je pisac, redatelj i glas iza glavnog lika u komediji Ted 2, nastavku filma koji je proslavio neodoljivog medu.  U filmu, kao i u prvom dijelu, glumi MARK WAHLBERG (Transformers: Age of Extinction, The Other Guys) kao John Bennett, a konačno je došlo i vrijeme za legalizaciju Teda.

Njih dvojica i dalje žive u Bostonu. John je samac, a Ted je u vezi s Tami-Lynn, ženom njegovih snova, a kako bračni problemi počinju uzimati danak, njih dvoje odlučili su posvojiti dijete i tako spasiti brak. Snovi će im se srušiti kada Massachusetts donese odluku da Ted nije osoba, već stvar i stoga ne može biti posvojitelj. Otpušten je s posla u trgovini i jednostavno obaviješten da je njegov brak poništen.

Ljut i odbačen, Ted moli prijatelja da mu pomogne tužiti državu. Angažirati će mladu odvjetnicu, vatrenu zagovarateljicu medicinske marihuane Samanthu L. Jackson (AMANDA SEYFRIED; Mamma Mia!, Les Misérables) no kada Ted izgubi na sudu, trojac kreće u New York poznatom odvjetniku Patricku Meighanu (MORGAN FREEMAN; The Shawshank Redemption, Wanted) želeći da im on vodi žalbeni postupak. Pobijede li, dokazat će da Ted nije samo medo koji voli „travu“, nego osoba koja zaslužuje iste slobode kao svaki drugi Amerikanac koji voli „travu“.

Ted 2

U ljeto 2012. film Ted osvojio je gledatelje i naravno da se među filmašima razvio razgovor o nastavkuMacFarlane nije odmah bio za: „Zapravo nisam planirao snimati Ted 2, ali uvijek kad je film tako uspješan javi se ta ideja i ako mislite snimati isti film to i nema smisla. Ako gledatelji neće uživati, onda je to i nama dosadno.

Ipak, MacFarlane priznaje da je zavolio likove i da je žanr takav da dopušta nebrojene mogućnosti: „Lakše je s komedijom, jer je u osnovi temeljena na likovima, a ne na premisi i na neki način tome pristupate kao seriji. Možete likove staviti u svaku situaciju i smatrali smo da Ted i John mogu nositi i sasvim novu priču.  Mogli smo zamisliti nastavak koji će biti dobar, pa je bilo zabavno smišljati za njih nešto sasvim novo.”

Ted 2

Za ovu urnebesnu darujemo dva puta po dvije ulaznice u Cinestar kinu Zagreb (Branimir Centar) koju možete iskoristiti od 25. lipnja do 01. srpnja 2015.godine. Dobitnika ćemo objaviti 24. lipnja 2015. do 20h. Sve što trebate napraviti je:

  1. biti fan Wall.hr portala na Facebooku
  2. podijeliti ovaj članak na svojem profilu (na opciji public i preko Wall.hr Facebook fan stranice) uz rečenicu "Želim ići gledati film "Ted 2" u Cinestar Zagreb"
  3. ispod članka ostaviti komentar "Želim ići gledati film "Ted 2" u Cinestar Zagreb" kako bismo vas mogli obavijestiti