Stiže nova sezona najpopularnije serije na Netflixu

| Film |

Ginny&Georgia

Seriji, čija je prva sezona najduže zadržala prvo mjesto na Netflixovoj ljestvici top 10 stiže drugi nastavak odnosno druga sezona. Prva sezona serije Ginny&Georgia, po svemu sudeći, je najpopularnija serija na Netflixu koju je pogledalo 52 milijuna ljudi. Prema reakcijama publike, druga sezona, neće biti ništa manje popularna odnosno gledana jer su milijuni fanova ove serije s oduševljenjem dočekali vijest o dolasku nove sezone.
Serija koja prati životni priču Georgie Miller i njezine kćeri Ginny oduševila je mnogobrojne gledaoce diljelm svijeta. Serija u čijem je fokusu odnos kćerke i njezine tajanstvene majke možda i nije vrhunac Netflixove produkcije i možda baš zato nisu svi oduševljeni serijom. Za neke ona čak predstavlja i lošu, trashy sapunicu.

Ginny&Georgia

Serija je odlična za nedjeljno popodne i opuštanje. Radnja je vrlo catchy pogotovo zbog twista koji se dogodi, a druga sezona se očekuje nestrpljivo jer finalna epizoda prve sezone je priču ostavila nerazriješenom. No bilo kako bilo serija je zaista prikupila mnogobrojnu publiku diljem svijeta koja s nestrpljenjem očekuje drugu sezonu.

Ginny&Georgia

Točan datum izlaska serije još uvijek nije poznat no nadamo se kako će to biti uskoro kako bi mogli saznati nastavak zgodan i nezgoda Ginny i Georgie.