Spider-Man dolazi u hrvatska kina

| Film |

Ovog ljeta Spider-Man je uzeo odmor i s društvom otišao na put Europom. Iako Hrvatska nije bila jedna od destinacija njegovog putovanja Tom Holland (Spider-Man) misli na svoju hrvatsku publiku te joj je uputio i poseban pozdrav.

Spider-Man u svom najnovijem samostalnom filmu „Spider-Man: Daleko od kuće“ koji se radnjom direktno nastavlja na hit „Osvetnici: Završnica“ u hrvatska kina dolazi danas. U međuvremenu održana je svjetska premijera u Hollywoodu na kojoj su glumci Tom Holland, Zendaya, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal i ostali imali priliku zablistati na crvenom tepihu.U filmu Spider-Man: Daleko od kuće omiljeni čovjek pauk, kao jedan od članova Osvetnika, nastavlja fantastičnu Marvelovu sagu što mu, nakon velikog gubitka, teško pada. Stoga Peter Parker ovog ljeta pokušava ostaviti svoje superjunačke dužnosti sa strane te otići na odmor, družiti se s prijateljima i najbitnije, osvojiti MJ. Ali njegov plan se brzo izjalovi kada mu odmor prekine Nick Fury s novim zadatkom kojeg on ne želi prihvatiti. Tony Stark/Iron Man je poginuo, Kapetanica Marvel je nedostupna kao i većina ostalih Osvetnika. Spider-Man se mora pomiriti s gubitcima i preuzeti odgovornost. Pred Spider-Manom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora spašavati svijet i zaštiti svoje prijatelje pri čemu ga očekuje i neočekivani novi savez.

U ulozi Petera Parkera ponovno gledamo Toma Hollanda koji se savršeno pronašao u liku Spider-Mana, kao Nick Fury pojavljuje se opet fantastični Samuel L. Jackson dok je u ulozi Hysteria Jake Gyllenhaal koji se na ovaj način pridružio uistinu impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svijetu.

SPIDER-MAN: DALEKO OD KUĆE - trailer 2 (Tom Holland)