Sjećate li se kultne serije 'Pleme'?

| Film |

Jeste li i vi nedjeljom sjedili ispred televizora i čekali nove epizode Plemena? Poželite li ikada stvoriti novi svijet? Iz ruševina staroga izgraditi nešto sasvim novo?
U kultnoj seriji Pleme (The Tribe) čijih svih pet sezona možete već sada pogledati na Pickboxu, učinit će upravo to i nećete morati čekati svaku nedjelju za novu sezonu.

The Tribe

Priča ove novozelandske znanstvenofantastične tinejdžerske serije, od tvoraca Raymonda Thompsona i Harryja Duffina, počinje pola godine nakon što misteriozni virus istrijebi sve odrasle, a na svijetu ostaju samo mladi. Svijet je postao primitivan i konfuzan, opasan i strašan. Bez pomoći odraslih, bez pravila i zakona, djeca su sama i moraju izgraditi novi svijet u kojem mogu živjeti. Ponajprije zamišljena kao serija namijenjena tinejdžerskoj populaciji, Pleme danas ima vjerne obožavatelje svih generacija diljem svijeta. Zašto biste trebali, ako već niste, pogledati ovu kultnu seriju, donosimo vam pet itekako dobrih razloga za bingeanje.

1. Nostalgični ste za starijim vremenima

Amber, Bray, Ebony, Lex, Tai-San i ekipa obilježili su vašu mladost. Pleme (The Tribe) se s oduševljenjem čekalo svakoga vikenda za vrijeme škole i zauvijek će imati posebno mjesto u vašem srcu. Pogledaj sve epizode u jednom dahu i prisjetite se koliko je genijalna ova serija!

2. Priželjkujete svijet u kojem mladi vladaju

Premisa serije Pleme (The Tribe) jest svijet u kojem žive samo mladi koji pokušavaju uspostaviti novi društveni sustav. Povjerenje u mlade nešto je što bi odrasli trebali više prakticirati, stoga je ova premisa vrlo zanimljiva jer nam daje uvid u to kako bi se mladi snašli u situaciji da moraju stvoriti društveni sustav. Pitanje pravednog društva središnje je pitanje Plemena.

3. Futuristička plemena i tehnologija

U svijetu serije Pleme (The Tribe) pojavljuje se mnogo plemena koja čine mladi. Plemena imaju različitu tehnologiju, od računala do sigurnosnih kamera. Tehnolozi, pleme koje je najviše tehnološki razvijeno, stvori virtualnu stvarnost koja će imati važnu ulogu u seriji.

4. Otkrijte svoje pleme

Štakori su pleme kojemu oduvijek pripadate. Uz Tehnologe, Skakavce, Odabrane, Ekologe i druge, članovi Štakora glavni su u seriji Pleme. Osim što su se sami pobrinuli za čistu vodu, odjeću i sklonište, Štakori pokušavaju donijeti mir u gradu i pronaći protuotrov za virus.

5. Pleme je na Pickboxu

Pleme (The Tribe) upravo je stiglo na Pickbox zbog čega možemo nostalgično bingeati ovu kultnu seriju. Ako pak nikad niste gledali Pleme, toplo vam preporučujemo da se bacite u svijet ove jedinstvene postapokaliptične tinejdžerske poslastice na Pickbox.tv.