Serija The Gentlemen je opravdala sva očekivanja – morate je pogledati

| Film |

Još jedna nova serija koju su mnogi nestrpljivo iščekivali je stigla na Netflix početkom mjeseca. The Gentlemen je akcijsko-komedijska serija redatelja Guya Ritchieja koja je nastala kao spinoff istoimenog filma iz 2019. godine. Naime, radnja serije smještena je u isti svijet kao i u filmu, ali ne postoji nikakva poveznica između glumaca u filmu i seriji. Glavna uloga u seriji pripala je glumcu Theo Jamesu, koji nam je od ranije poznat zbog uloge u trilogiji filmova Divergent te popularne serije The White Lotus. 

Preporučujemo vam da pogledate seriju The Gentlemen seriju na Netflixu

Prva sezona serije ima osam epizoda, a mnogi se nadaju kako će serija The Gentlemen dobiti i svoj nastavak u obliku druge sezone. Koliki je serija uspjeh postigla od njenog predstavljanja pokazuje i činjenica da trenutno drži prvo mjesto na Netflixovoj listi najgledanijih serija, a mi slobodno možemo reći kako je ova serija opravdala sva naša očekivanja.

Preporučujemo vam da pogledate seriju The Gentlemen seriju na Netflixu

Serija je začinjena mnogim zapletima koji se događaju u naizgled dosadnom životu nasljednika engleske grofovije Eddija Gornima. U dubinu radnje nećemo ulaziti jer vam ne želimo ništa otkrivati no vjerujte nam na riječ - s The Gentlemen serijom nećete pogriješiti.

Preporučujemo vam da pogledate seriju The Gentlemen seriju na Netflixu