Serija koja ovog mjeseca stiže na Netflix moderna je verzija Gilmorica

| Film |

Ginny & Georgia, Netflix

Nekada smo imali Gilmore Girls. Sada u grad stiže novi tim majke i kćeri: Ginny i Georgia Miller, dinamični par u najnovijoj dramskoj seriji Netflixove režije.

Uz pomoć ženskog kreativnog tima, glavne zvijezde serije Ginny & Georgia su Antonija Gentry koju ćemo imati prilike gledati kao 15-godišnju Ginny te Brianne Howey koja uskače u ulogu njene 30-godišnje majke, Georgie.

Nakon godina skakanja s mjesta na mjesto, Georgia očajnički želi moći svojoj djeci (ima i sina) priuštiti stabilan život te se tako njihova obitelj seli u Massachusetts kako bi započeli iznova. Međutim, majčina prošlost neposredno ih slijedi te prijeti urušavanju tek naseljenog života u novom gradu. Najava serije otkriva puno sličnosti sa serijom Gilmorice: smiješna i brza radnja, mlada kćer koja se ponekad čini kao jedina odrasla osoba u „sobi“ i majka čiji je romantični život u mnogočemu neuredniji od života tinejdžerke. Producentica ET-a Leanne Aguilera na Twitteru opisala je seriju sljedećim riječima; "Serija je poput #GilmoreGirls, ali da je Lorelai priznala činjenicu da je bila manipulativni nered i da je Rory zapravo bio simpatičan."

Ipak, u seriji postoji i čitav kriminalni dio koji je prikazan tijekom cijelog trailera. Pa možda serija ipak malo više liči na Thelmu & Louise? Vi prosudite. Serija izlazi na Netflixu 24. veljače, a do tada pogledajte njen trailer u nastavku: