Pridružite se braći vilenjacima u potrazi za čarolijom

| Film |

Uskoro nam u kina stiže animacija 'Naprijed' ('Onward'), neobična, ‘uvrnuta’ priča o magiji zvanoj obitelj.

Radnja ovog animiranog filma smještena je u predgrađu izmišljenog svijeta u kojem žive neobični plavi vilenjaci, trolovi i duhovi, a jednorozi kopaju po kantama za smeće kao rakuni.

Najnoviji Disneyev animirani film predstavlja dvojicu vilenjaka tinejdžera, koji se upuštaju u uzbudljivu misiju otkrivanja postoji li u svijetu još uvijek bar malo čarolije kojom mogu vratiti obožavanog tatu. Naime, film se bazira na premisi da je magija stvarna, ali je odavno zaboravljena i zamijenjena modernom tehnologijom.

Originalni film studija Pixar režirao je Dan Scanlon, a producirala Kori Rae, koji su ujedno i duo koji nam je donio hit ‘Čudovišta iz ormara’.

Kompleksnost i slojevitost priče odražava se i u animaciji – Pixar je film napunio beskrajno zabavnim likovima i okružio ih genijalno razrađenim krajolikom koji ostavlja bez daha.

Kao i svaki sjajan film iz Disneyjeve i Pixarove radionice, i ovaj je prepun emocija i humora uz fenomenalnu glumačku ekipu.

Svoje su glasove, u sinkronizaciji filma na hrvatski jezik, likovima posudili: Tit Emanuel Medvešek, Jan Kerekeš, Bojana Gregorić Vejzović, Branka Cvitković, Ivica Zadro, Vinko Štefanac, Mirta Zečević, Mia Krajcar, Ana Marija Vrdoljak, Slavica Knežević-Torjanac, Zoran Pribičević i Šiško Horvat Majcan.

Uzbudljivu avanturu 'Naprijed', u distribuciji Blitza, pogledajte pretpremijerno već 01. ožujka te u redovnoj distribuciji u kinima od 05. ožujka.

Ulaznice možete kupiti online  ili na blagajnama kina.

NAPRIJED | Trailer #1 | 2020