Poznat je datum izlaska nove sezone popularne serije "Handmaid's Tale"

| Film |

Sluškinjina Priča

Svjetski popularna serija Sluškinjina priča, ili originalnim nazivom Handmaid's Tale publiku je u potpunosti osvojila nakon svega nekoliko epizoda prve sezone, a sada je i službeno potvrđen datum izlaska nove sezone. Osim toga, objavljen je i najnoviji trailer koji otkriva kako će stvari postati još mračnije i tamnije za June, koju utjelovljuje Elisabeth Moss. Cijeli svijet je u kaosu dok rat vreba na pomolu, a u traileru vidimo i Glas otpora (kojeg glumi Oprah Winfrey, prvi put predstavljen kao neviđeni radio domaćin u sezoni 2) koji je tu da podrži borbu.

Sluškinjina Priča

Posljednja epizoda treće sezone emitirana je još 2019., a završila je poprilično napeto - Nakon što je uspjela izbaviti više od stotinu djece iz Gileada, junakinja serije – June je upucana te ostaje bespomoćno ležati. Ipak, u spas joj dolaze prijateljice koje ju odnose na sigurno.

U službenom priopčenju Hulu-a stoji: "June uzvraća udarac Gileadu kao žestokom vođi pobunjenika, ali rizici koje ona preuzima donose neočekivane i opasne nove izazove." te da "Njezina potraga za pravdom i osvetom prijeti da će je preuzeti i uništiti njezine najdraže veze i odnose." Kako bi dobili najbolji uvid u to što vas očekuje u novoj sezoni, u nastavku vam donosimo najnoviji trailer:

                                   

Četvrta sezona ove visokoiščekivane serije premijerno će biti prikazana 28. Travnja na platformi Hulu, a vjerujemo da će nedugo nakon stići i na HBO servis, što znači da nećemo još dugo morati čekati da vidimo što će se dogoditi s June i hoće li osvojiti iscrpan rat protiv Gileada. Ipak, što god da se dogodi June, sezona 4 neće označiti kraj njezine priče - jer je serija već obnovljena za petu sezonu!