Poslijednji nastavak filma "To all the boys" stiže taman na vrijeme za Valentinovo

| Film |

To All the Boys: Always and Forever

Ova Netflixova romantična teen drama i njeni glavni likovi Lara Jean Covey i Peter Kavinsky osvojili su srca djevojaka i žena diljem svijeta kada je izašao prvi nastavak filma, zatim ponovno s drugim nastavkom, a sada se po poslijednji put vraćaju taman na vrijeme za Valentinovo, 12. veljače, pod naslovom "To All the Boys: Always and Forever".

Prema sinopsisu filma, možemo vidjeti kako Lara Jean tijekom posljednje godine srednje škole odlazi na nekoliko putovanja koja će imati velik utjecaj na nju i njene odluke. Ta će putovanja u konačnici utjecati na to kako ona zamišlja svoj život s obitelji, prijateljima i Petrom nakon mature. Sam trailer filma zapravo nam daje puno više detalja o tome što možemo očekivati ​​od Lare Jean i Petera. U njemu vidimo da neka od tih utjecajnih putovanja uključuju obiteljski odmor u Koreji te razredno putovanje u New York.

Također, možemo vidjeti kako u jednom trenutku Peter planira pustiti da se njihova veza odvija kroz fakultet s obzirom da oboje planiraju pohađati Stanford, ali  Lara Jean počinje razmišljati o odlasku na fakultet u New Yorku i stvari se zakompliciraju. U traileru vidimo kako Peter nagovještava da njihova veza neće preživjeti na daljinu i Lara Jean dobiva obavijest o odbijanju - ali iz koje škole?

Odgovor na to pitanje, kao i na pitanje hoće li njihova veza izdržati i fakultet, ili su ovi tinejdžeri prisiljeni ići svatko svojim putem, možete saznati već danas, jer je film upravo izašao na Netflixu. Ukoliko se ipak želite strpiti do Valentinova pa ga tada pogledati sa vašim partnerom, prijateljicom ili prijateljem, u nastavku možete pogledati trailer filma: