Odličan triler "Kuc Kuc" pokucat će na vrata i naših kino dvorana

| Film |

„Dvije prekrasne mlade djevojke ući će u život oženjenog muškarca i učiniti divlju fantaziju njegovom najgorom noćnom morom.“

Knock Knock, odnosno Kuc Kuc, je zastrašujući triler u kojemu će Keanu Reeves, u ulozi Evana Webbera, proživjeti najteže trenutke u svojemu životu. Samo jedna noć, nestvarno uzbudljiva, bit će dovoljna da ga gotovo uništi.

Kad odani suprug i otac tijekom vikenda ostane sam kod kuće, dvije izgubljene djevojke neočekivano pokucaju na njegova vrata tražeći pomoć. Njegova prvotna ljubaznost pretvori se u opasno zavođenje i smrtonosnu igru mačke i miša. U novom trileru koji je režirao Eli Roth glume Keanu Reeves kao obiteljski čovjek koji pada u iskušenje, te Lorenza Izzo i Anade Armas kao zavodnice koje donose užas u njegov život, a mračna maštanja oženjenog muškarca pretvaraju u njegovu najgoru noćnu moru.

"Želio sam da Kuc kuc bude film koji će izdržati test vremena, baš kao Death Game. Želio sam stvoriti nešto snažno, provokativno, a zabavno i želim da gledatelji suosjećaju i s tim djevojkama, jer i one su žrtve nečije igre. Želim vidjeti Fatalnu privlačnost u vrijeme društvenih mreža kada ono što radite u vlastita četiri zida odjednom postaje poznato cijelom svijetu", rekao je režiser Eli Roth. 

Za ovaj napeti triler/horor darujemo dva puta po dvije ulaznice u Cinestar kinu Zagreb (Branimir Centar) koju možete iskoristiti od 12. studenog do 18. studenog 2015.godine. Dobitnika ćemo objaviti 12. studenog 2015. do 17h. Sve što trebate napraviti je:

  1. biti fan Wall.hr portala na Facebooku
  2. podijeliti ovaj članak na svojem profilu (na opciji public i preko Wall.hr Facebook fan stranice) uz rečenicu "Želim ići gledati film "Kuc Kuc" u Cinestar Zagreb"
  3. ispod linka članka na Facebooku ostaviti komentar "Želim ići gledati film "Kuc Kuc" u Cinestar Zagreb" kako bismo vas mogli obavijestiti

Sretno! :)