Napokon je stigla nova sezona serije I tek tako – evo što mislimo o njoj

| Film |

Stigle su prve dvije epizode druge sezone serije I tek tako

Seks i grad jedna je od onih kultnih serija koju malotko nije pogledao. Iskreno mi smo je pogledati i više puta, a mogli bismo je gledati iznova i iznova. Iako je snimanje Seks i grada završeno davnih dana, ova kultna serija dobila je svoj nastavak u obliku dva filma, ali i serije I tek tako čija je nova sezona izašla ovih dana.

Stigle su prve dvije epizode druge sezone serije I tek tako

Prve dvije epizode druge sezone serije I tek tako možete pogledati na HBO Max-u. Šuškanja oko radnje i događanja u seriji su bila konstantna za vrijeme cijelog snimanja. Tako je nedavno eksplodirala vijest kako se Samantha vraća u živote Carrie, Mirande i Charlote, a još je bombastičnija vijest bila kako će Aidan ponovno osvojit Carrieno srce.

Stigle su prve dvije epizode druge sezone serije I tek tako

No prve dvije epizode nam nisu otkrile puno toga. Naime u fokusu prve dvije epizode jest Carrien oporavak od Facine smrti te njezin povratak u ljubavni život. Također u fokusu je i Mirandin ljubavni život koji nastavlja s tv producenticom Che.
Ono što nas je ipak najviše oduševilo jest Carrien odlazak na Met Galu. Odlazak kao odlazak i nije tako fascinantan no haljina koju Carrie nosi je jednostavno pun pogodak. Naime za ovaj prestižan događaj Carrie se odlučila nositi vjenčanicu u kojoj ju je faca ostavio ispred oltara, Vjerujemo kako se svi sjećate te the haljine.

Stigle su prve dvije epizode druge sezone serije I tek tako

Iako radnja prve dvije epizode i nije tako napeta vjerujemo kako će nove epizode donijeti više uzbudljivosti i intriga poglavito jer svi očekuju povratak Aidana i Samanthe koji će vjerujemo zaista biti bombastičan.