Napokon je izašao trailer za novi reboot Tračerice

| Film |

Gossip Girl

Gossip Girl odnosno Tračerica je jedna od najomiljenijih serija mnogima. Serija koja prati elitno njujorško društvo Upper East Side-a zaludila je generacije njezinih fanova. Novi reboot trebao bi biti jednako genijalan te obilježiti generacije "nekih novih klinaca".
Zadnja epizoda Tračerice izašla je skoro prije davnih deset godina, a svih tih deset godina fanovi Tračerice nadali su se kako će izaći nove epizode ove vrlo popularne serije. Vijest kako će se ponovno početi snimati potpuno nove epizode Tračerice oduševila je mnogobrojne fanove.

Gossip Girl


Serija koja prati zgode i nezgode elitnog njujorškog teen društva mnogi su voljeli upravo zbog glavnih protagonista serije Blair, Serene Chuka, Nata i Dana no novi glumci osvježit će nove epizode, a nama se čine vrlo zanimljivima.

Gossip Girl

Ne sumnjamo kako će epizode novog reboot-a Gossip Girl-a biti još zanimljivije zbog novih okolnosti koje su snašle svijet poglavito mislimo na online svijet odnosno društvene mreže. Također serija bi trebala prikazati na koji način se promijenio društveni život u New York-u.

Gossip Girl

S radošću i uzbuđenjem vam možemo reći kako je trailer za novi reboot Tračerice izašao, a možete ga pogledati ovdje. Nadamo se kako se veselite jednako kao i mi, XOXO.