Najbolji romantični filmovi koje možete pogledati ovog Božića

| Film |

Postoji nešto magično u božićnim blagdanima što cijeli prosinac čini tako romantičnim.

Posebnu romantičnu atmosferu stvaraju božićni filmovi koji su idealni za gledanje udvoje.

Pickbox TV kanal u prosincu prikazuje pregršt božićnih filmova, a mi vam donosimo ljestvicu od top šest romantičnih filmova u čijoj ćete romantičnoj atmosferi sigurno uživati i podsjetite se da je u ovo magično božićno vrijeme sve moguće, pa tako i sretno zaljubljivanje!

PEPELJUGIN BOŽIĆ (A CINDERELLA CHRISTMAS)

Ova  moderna adaptacija klasične bajke oduševit će vas romantičnim božićnim ugođajem. Glavni je lik Angie koja se trudi i puno radi u ujakovoj kompaniji, no sve zasluge preuzima njezina sestrična Candace.

 Kad Angie uzme slobodan dan, kako bi otišla na božićni bal, maska i haljina omoguće joj da se opusti i zabavi, a tijekom bala zapne za oko Nicholasu, bogatom neženji.

Prije nego što otkrije svoj identitet, Angie napušta bal i ostavlja Nicholasa u potrazi za misterioznom ženom.

OBITELJSKA KUĆA (THE CHRISTMAS COTTAGE)

Legenda kaže: „Svaki par koji provede noć u božićnoj kolibi imat će vječnu ljubav.“.

 Ipak, Lacey Quinn ne vjeruje u bajke, niti vjeruje u legendu božićne kolibe. Lacey je kuma svojoj najboljoj prijateljici Avi, a njezine obveze uključuju dekoriranje kolibe za novovjenčane parove.

Na prvu se to čini kao jednostavan zadatak,  no Lacey nije računala na pomoć seksi Eana Callahana, mladenkina brata s kojim provodi noć u romantičnom okruženju dok vani vije mećava pa se  Laceyne sumnje da li se bajke uistinu mogu ostvariti bude. 

SAVRŠENI BOŽIĆ (A PERFECT CHRISTMAS)

Ova božićna romantična komedija vrti se oko novovjenčanog para Cynthije i Stevea koji planiraju svoj prvi zajednički Božić te se nadaju da će sve proći savršeno jer im u posjet dolazi rodbina.

No, Cynthia saznaje kako je ostala trudna prije nego što su to planirali, a Steve naglo dobije otkaz.

Ove velike novosti par odluči tajiti od svojih obitelji.

BOŽIĆ BEZ MENE (MISS ME THIS CHRISTMAS)

Netipična romantična božićna komedija vrti se oko rastave Regine i Franklina koji se odluče rastati na Dan zahvalnosti.

No, kako se približava Božić, Regina odsjeda u istom hotelu gdje su se vjenčali te započinje strastvenu romansu s Ulyssesom, ekscentričnim milijunašem i pokušava racionalizirati kako je njezin brak gotov. 

MOJA BOŽIĆNA LJUBAV (MY CHRISTMAS LOVE)

Nepopravljiva romantičarka Cynthia vjeruje u vječnu ljubav, ali čini se kako joj nikada zapravo nije dala šansu.

Netom prije Božića počinje dobivati darove od misterioznog čovjeka te pokušava otkriti tko je on nadajući se da bi upravo on mogao biti onaj pravi.

KRALJEVSKI BOŽIĆNI BAL (A ROYAL CHRISTMAS BALL)

Nevjerojatna božićna kraljevska priča vrti se oko kralja Charlesa, 39-godišnjeg neženje koji nema pratnju za božićni bal, pa se sjeti svoje simpatije iz doba studiranja u Americi koju ubrzo i pronalazi.

 Ona se nikad nije udala, no odgojila je 17-godišnju kćer koja bi mogla biti njegova kći, i princeza njegova kraljevstva.

Sve božićne filmove pronađite na Pickbox TV kanalu zaljubite se i prisjetite da je tijekom ovoga magičnog doba godine zaista sve moguće!