Kako bi stan kultne serije „Prijatelji“ izgledao u 2018.godini

| Film |

 

Iako je snimanje serije "Prijatelji" završilo prije 14 godina, fanovi su se zapitali kako bi stan izgledao u 2018. godini te su na stranici Modsy preuredili interijer u kojem se snimala kultna serija.

U deset sezona poznate američke serije skoro svaki od šest glumaca je živio u stanu broj 20 koji je originalno Monicin stan.

Digitalni dizajn servis Modsy koji kreira 3D izgled interijera je napravio nekoliko ideja o tome kako bi stan "Prijatelja" mogao izgledati da Monica i Chandler nisu napustili grad, da Rachel još živi tu ili da se Joey vratio u stan broj 20.

"Da su Monica i Chandler nastavili živjeti u stanu i tu odgajali svoje blizance, ljubičastu boju zidova bi sigurno obojili u neku drugu", rekla je Alessandra Wood, žena zadužena za stil u Modsyu.

U jednoj od sezona Joey i Chandler žive u stanu koji su osvojili u okladi s Rachel i Monicom. Da je Joey nastavio živjeti u stanu broj 20, vjerojatno bi napravio malo moderniji izgled stana i zadržao simbolične stvari koje smo imali priliku vidjeti u svim sezonama serije. Na vratima bi zadržao piši-briši tablicu, a stol bi zamijenio stolnim nogometom. Na kauču popularnog glumca se nalazi prepoznatljivi pingvin Hugsy.

Rachel je također živjela u ovom stanu te da je ona ostala neke stvari bi se promijenile.

"Da se Rachel uselila ovdje s kćerkicom Emmom, ljubičasti zidovi i namještaj raznih boja bi automatski bili uklonjeni", kaže Wood te dodaje da bi njena verzija stana bila sofisticirano mjesto za okupljanje, degustiranje vina i prisjećanje starih vremena.

Sve prijedloge izgleda stana pogledajte u našoj fotogaleriji.