Gucci je najavio virtualni filmski festival posvećen modi

| Film |

Iako je filmska industrija skoro pa stala u vrijeme pandemije, luksuzna talijanska kuća Gucci obradovala je svoje ljubitelje najavom virtualnog filmskog festivala koji će ugostiti brojne slavne.

Gucci festival će se prikazivati putem online putem platformi YouTube i Weibo te na stranici GucciFest.com od 16. do 22. studenog.

Glavna atrakcija festivala će biti prikazivanje mini serije "Ouverture of Something That Never Ended" u režiji Gusa Van Santa i kreativnog direktora Guccija Alessandra Michelea, a koji će biti predstavljen u sedam dijelova.

Ovaj kinematografski spektakl sniman je u Rimu, a priča koju prikazuje fokusirana je na umjetnicu Silviju Calderoni. U filmu se također pojavljuju i poznati Gucci ambasadori, uključujući Harryja Stylesa, Billie Eilish, Jeremyja O. Harrisa i Florence Welch. Tijekom sedmodnevnog festivala svaki dan će biti prikazana nova epizoda mini serije.

Gucci filmski festival će također prikazivati modne filmove 15 novonastalih dizajnera koje je Michele izabrao zbog njihovih jakih stavova.