Glumica Amanda Bynes je na naslovnici časopisa "Paper"

| Film |

Instagram/ @askmrmickey

Nakon što je šokirala javnost skandalima, Amanda Bynes se povukla na određeno razdoblje te je svoj povratak na scenu najavila ekskluzivnim intervjuem u časopisu "Paper" na kojem krasi naslovnu stranu.

U dugom intervjuu je pričala o teškom razdoblju života, problemima i načinom na koji se nosila sa cjelokupnom situacijom. Njeni problemi su počeli 2007. kada je počela konzumirati brojne sedative i drogu.

Prema njenoj priči, njen život se pogoršao nakon snimanja filma "She's the man" u kojem je imala glavnu ulogu. "Odmah nakon izlaska filma sam ga pogledala i pala u depresiju kad sam vidjela kako bih izgledala kao dječak. Nije mi se svidjelo i bilo mi je mučno odgledati film do kraja, ali to nikad nikome nisam rekla", izjavila je Bynes. Ona je također izjavila da se više nikad ne želi vratiti u mrak u kojem je bila u tom razdoblju svog života.

Instagram/ @papermagazine

"Dani eksperimentiranja su daleko iza mene. Nisam tužna zbog toga i ne nedostaju mi, ali me je stid kako sam se ponašala u tom razdoblju. Kada sam se otrijeznil,a shvatila sam kakva sam bila i osjećala sam se kao da je izvanzemaljac preuzeo moje tijelo i razmišljao umjesto mene", rekla je.

Ipak, rekla je kako bi se voljela vratiti glumi te da se nada da će uskoro naći neki projekt koji je istinski zanima.  "Ne bojim se budućnosti, prošla sam kroz ono najgore i preživjela sam to, tako da smatram da će sve biti pozitivno od sada", zaključila je.

Instagram/ @amandabynesnews