Dugoočekivani nastavak kultnih filmova Istjerivači duhova: Naslijeđe

| Film |

Svi fanovi legendarnih Istjerivača duhova napokon će, ovog ljeta, doći na svoje kada nam u kina dolazi nastavak ove kultne znanstveno-fantastične franšize u, a djelić onoga što nas čeka otkriva prvi trailer filma koji je upravo objavljen.

Sljedeće poglavlje originalnih Istjerivača donose nam redatelj Jason Reitman i producent Ivan Reitman (redatelj kultnih filmova iz 1984. i 1989. g.), a scenaristi filma su Jason Reitman & Gil Kenan.

U filmu „Istjerivači duhova: Naslijeđe“ (Ghostbusters: Afterlife) fokus je tajnama koje kriju pravu istinu o prošlosti jedne obitelji i jednog malog grada. Radnja filma prati samohranu majku koja sa svoje dvoje djece stiže u mali grad u kojem se počnu događati neobične stvari, a obitelj ubrzo obitelj počinje otkrivati vlastitu poveznicu s originalnim Istjerivačima i tajnim naslijeđem koje je njihov djed ostavio.

Glumačka ekipa uključuje Carrie Coon kao samohranu majku, Finna Wolfharda (serija Stranger Things) kao njezinog sina, Mckennu Grace u ulozi njezine kćerke i Paula Rudda kao učitelja. Iako brojni fanovi priželjkuju i povratak originalnih Ghostbusters zvijezda Billa Murrayja kao Petera Venkmana, Dana Aykroyda kao Raymonda Stantza, Sigourney Weaver kao Dane Barrett za sada još uvijek nema potvrde hoćemo li ih zaista imati priliku vidjeti i u ovoj ekranizaciji kultnih Istjerivača duhova.

Originalni Istjerivači iz 1984. na brojnim su listama najsmješnijih i najboljih filmova 1980-ih.

Ghostbustersi američka su fantastična komedija iz 1984. s pričom koja se vrti oko četvorice znanstvenika koji uz pomoć posebne opreme hvataju duhove po New Yorku. Riječ je o najkomercijalnijem filmu sa zaradom od gotovo $239 milijuna u američkim kinima koji je rezultirao nastavkom - Istjerivači duhova 2 (1989).

 „Istjerivači duhova: Naslijeđe“ u kina nam dolaze na ljeto 2020., a u međuvremenu, u nastavku, pogledajte prvi trailer filma.

ISTJERIVAČI DUHOVA: NASLIJEĐE - službeni trailer