Coca-Cola za ove blagdane snimila tri blagdanska filma koja stižu na Prime Video

| Film |

Coca-Cola je najavila lansiranje svoje prve božićne filmske antologije pod novom kreativnom platformom “Real Magic Presents”. Kroz platformu “Real Magic Presents” Coca-Cola će producirati filmove u različitim formatima koji su usredotočeni na jednu premisu, a to je dijeliti i slaviti na čaroban način priče o ljudskoj povezanosti.

Posjetite Coca Colin Božićni kamion

Prva filmska produkcija "Božić uvijek nađe svoj put" proizvod je uzbudljive kreativne suradnje s partnerima i talentima svjetske klase. Od danas dostupna na streaming platformi Prime Video, antologija se sastoji od tri kratka filma u produkciji tvrtke Imagine Entertainment, čiji su osnivači Brian Grazer i Ron Howard dobitnici Oscara.

Coca-Cola

“Kroz „Real Magic Presents“, Coca-Cola nastavlja ispunjavati obećanje koje smo dali 2021. pri pokretanju platforme „Real Magic“, a tiče se stvaranja inovativnih iskustava i dubljeg angažmana s obožavateljima na više kanala,” rekao je Selman Careaga, predsjednik Coca-Cola™ kategorije. “Božić je uvijek bio posebno vrijeme za naš brend. Ove godine, s našom antologijskom serijom, uzbuđeni smo što postavljamo nove temelje za budućnost u smislu povezivanja s novom publikom, istovremeno poštujući kultnu prošlost“.

Tri kratka filma

Kako bi stvorio ovu antologiju, tim se odlučio na suradnju s produkcijskom kućom PRETTYBIRD i njezinim nagrađivanim redateljima Vellasom (Brazil), JB Braudom (Francuska) i Alexom Buonom (SAD). Različite priče, „Alma“, „Les Petits Mondes De Noël“ i „Christmas Bites“, smještene su na različitim kontinentima, ali ih ujedinjuje srž koja slavi pokretačku snagu Božića u stvaranju povezanosti.

„Alma“

Radnja filma „Alma“ (trajanje 12 minuta) smještena je u gradu u Meksiku, poznatom po izradi božićnih ukrasa za svijet tijekom cijele godine. Više ne osjećaju srž Božića, sve do događaja koji ponovno probudi čaroliju. Ovaj kratki film režirao je višestruko nagrađivani brazilski redatelj, Vellas, kojeg se smatra jednim od najboljih brazilskih redatelja reklama, a uskoro će se upustiti u režiranje latinoameričke serije za platformu Netflix.

„Les Petits Mondes De Noël“

U filmu „Les Petits Mondes De Noël“ (trajanje 11 minuta) vidimo romantičnu ljubavnu priču koja se odvija između dvoje otuđenih ljubavnika koji rade u diskografskoj kući i knjižari u Parizu i obnavljaju svoju vezu dok ukrašavaju izloge za nadolazeće blagdane. Pariški redatelj, JB Braud zaradio je pohvale kritičara za svoj kratki film „In the Still Night“ (2019.) i Appleovu kampanju snimljenu na iPhoneu „Le Peintre“ (2021).

„Christmas Bites“

„Christmas Bites“ (trajanje 10 minuta) je komedija smještena u Americi o vampiru koji prvi put susreće roditelje svoje djevojke i upoznaje svog dugogodišnjeg suparnika, Djeda Mraza. Režirao ga je američki redatelj nominiran za Oscara i Emmy, Alex Buono, hvaljen od kritičara za svoju Netflix seriju Russian Doll (sezona 2) te znanstveno-fantastičnu/akcijsku/komičnu seriju Future Man i Comedy Central’s Detroiters prikazivanu na platformi Hulu.

“Real Magic Presents” platforma

“Real Magic Presents” proširenje je ambicije naše platforme „Real Magic“ u smislu upotrebe globalno prepoznatljivih ptema kako bi se oživjela čarolija svuda oko nas u svakodnevnim trenucima povezanosti i ljudskosti“, rekao je Pratik Thakar, globalni voditelj kreativne strategije i sadržaja za Coca-Cola™.

“Božić pruža prekrasan povod za pripovijedanje. Drago nam je što smo se udružili s nevjerojatnim timom tvrtke Imagine Entertainment kako bismo oživjeli našu prvu božićnu antologiju koja slavi trenutke ljudske povezanosti i duha. A pod kišobranom platforme „Real Magic Presents“ veselimo se suradnji s drugim talentiranim piscima, filmašima, producentima i platformama kako bismo oživjeli još više čarobnih priča“.

"Budući da Coca-Cola želi ulagati u stvarnu povezanost s publikom tijekom ove blagdanske sezone, uzbuđeni smo što možemo pružiti besprijekorno iskustvo koje će im pomoći da podijele ove filmove s gledateljima diljem svijeta", rekao je Tanner Elton, potpredsjednik prodaje za SAD u Amazon Ads. “Od brendiranog sadržaja na Fire TV-u i IMDb-u do prilagođenih Amazon Fresh torbi i gledanja na Twitchu u Europi, publika ima priliku na više načina otkriti ove prekrasne kratke filmove na platformi Prime Video. Ovaj projekt predstavlja primjer rastućih mogućnosti za stvaranje novih oblika zabavnog sadržaja i još snažnije uključivanje publike”.

Coca-Cola, predvođena svojim timom u Latinskoj Americi, udružila se s agencijom WPP OpenX u kreativnom razvoju i proizvodnji božićne antologije, dok se Imagine Entertainment udružio s PRETTYBIRD-om kako bi producirao filmove s priznatim filmašima iz cijelog svijeta.

Coca-Cola

Marc Gilbar iz Imagine Entertainmenta rekao je: "U Imagineu uvijek želimo partnerstvo s ambicioznim brendovima koji žele stvoriti nezaboravne i smislene priče. Jedinstveni kredibilitet Coca-Cole u zabavnoj industriji, duboka povezanost s Božićem i globalni doseg učinili su je savršenim partnerom za oživljavanje ove tri nevjerojatne priče".

“Ovo je doba godine kada se ne možemo zasititi blagdanskih filmova. Zato, uz pomoć tri nevjerojatna redatelja, oživljavamo antologiju koja izražava sve emocije blagdanske sezone, prekrasno umotane u neočekivano pripovijedanje. Tko drugi osim Coca-Cole može donijeti svijetu nove čarobne priče upravo u vrijeme praznika”, dodao je Javier Campopiano, globalni glavni kreativni direktor za WPP OpenX.

U odabranim zemljama korisnici s Prime članstvom ili pretplatom na Prime Video mogu gledati Coca-Colinu antologiju “Božić uvijek nađe svoj put”, kao i nečlanovi koji ispunjavaju uvjete, kroz besplatnu probno razdoblje.

Posjetite Coca Colin Božićni kamion