Austin Butler glumit će Elvisa Presleyja u nadolazećoj biografiji

| Film |

Instagram/@elvis

Dobrodošli u "Heartbreak Hotel", Austin Butler.

Broadway alumni Austin Butler službeno je potvrđen za ulogu kralja rock and rolla u biografiji Elvisa Presleya, Baza Luhrmanna, sljedeće godine.

U ulozi  Presleyjevog dugogodišnjeg menadžera i osobe od povjerenja, Toma Parker, pojavit će se Tom Hanks, a snimanje će započeti u Queenslandu, u Australiji, početkom 2020.godine. Scenarij je Luhrmann napisao u suradnji s Craigom Pearceom iz Moulin Rougea.

Instagram/@austinbutler

Prije preuzimanja glavne zvijezde u filmu  "Love Me Tender", Butlera ćemo vidjeti u već legendarnom 9. filmu Quentina Tarantina, "Once Upon Time In Hollywood", koji izlazi 14. kolovoza. Također, ovog ljeta ga se može vidjeti u indi zombi komediji Jima Jarmuscha, The Dead Don't Die, zajedno s Bill Murrayjem i Adamom Driver.

Butler je za ulogu Elvisa pobijedio u oštroj borbi protiv Ansela Elgortoma, Milesa Tellera i Harryja Stylesa. Luhrmann je izjavio da ne bi bio u mogućnosti napraviti film ako postava nije u potpunosti savršena te da su za glavnu ulogu tržili glumca koji ima prirodne pokrete i vokalne sposobnosti poput Elvisa koji je bio zvijezda bez premca, ali i ranjivi umjetnik.

Dva pitanja ostaju neodgovorena. Tko će glumiti Priscillu i koliko dugo ćemo morati čekati da film dođe na velika platna?

Instagram/@elvis