5 najboljih TV serija ovog proljeća

| Film |

Heathers

Donosimo vam najbolje i najiščekivanije premjere ove sezone. Neke od serija vraćaju nam se u novim sezonama, ali pronašli smo i nove dragulje koji će nas zalijepiti uz naše televizore. 

Heathers
Ako se prisjetite istoimenog filma s Winonom Ryder, koji je 1988. premijerno prikazan, zanimat će vas moderni remake u obliku televizijske serije. U središtu radnje nalazi se trio pod nazivom "Heathers", neustrašive i bijesne školarke koje se okreću intrigama protiv onih koji su im neprihvatljivi. Snimatelji serije pozabavili su se načelima raznolikosti: jedna od djevojaka je transrodna osoba, druga se bori s prekomjernom tjelesnom težinom, a treća je lezbijka.

"Heathers" Official Red Band Trailer | Paramount Network

Trust
Serija se temelji na jednoj od najzloglasnijih kaznenih priča posljednjih desetljeća, otmici iz 1973. Paul Gettyja III, unuka američkog tajkuna Paul Gettyja. Ispada da je majka nestalog jedina koja ga zaista želi pronaći. Kako završava ova priča, pokazat će Brendan Fraser, Harris Dickinson i Michael Esper, koji su glavni likovi ove serije.

Trust Trailer 2 Season 1 (2018) Danny Boyle FX Series

Westworld
U ožujku, jedna od najčešće raspravljenih serija prošle godine Westworld, fantastična i okrutna priča o zabavnom parku naseljenom androidima, vraća se na ekrane. U finalu prve sezone android Dolores ubija tvorca parka Roberta Forda, a što će se dogoditi nadolazeće sezone? Bit će mistično, jer jedan od producenata serije Jonathan Nolan, priznao je da se Robert Ford, odnosno Anthony Hopkins, još uvijek vraća u drugoj sezoni.

Westworld Season 2 | Official Super Bowl LII Ad | HBO

Genius: Picasso
Premijera prve sezone serije "Genius", bila je posvećena Albert Einsteinu, a gledali smo je prošlog proljeća na National Geographicu. Za oko mjesec dana, točnije 24. travnja, bit će objavljena prva serija druge sezone "Genius: Picasso". Ulogu Pabla Picassa igra Antonio Banderas, a ovo je još jedan uvjerljiv argument u korist serije.

Genius: Picasso - Trailer | National Geographic

Sweetbitter
Ova serija je verzija istoimenog bestselera Stephanie Danler. Glavni lik Tess, seli se u New York gdje se suočava s velikim iskušenjima. "Život se događa dok čekate", slogan je serije, a 6. svibnja saznat ćemo što će se dogoditi Tessi dok čeka.

Sweetbitter | Official Trailer | STARZ