5 novogodišnjih filmova koje se isplati pogledati

| Film |

Instagram/ @badmoms

Iako sumnjamo da će nam ikada dosaditi bezvremenski hitovi poput "Sam u kući" (naravno, samo prva tri dijela) i "Zapravo ljubav", vrijeme je da pružimo priliku i nekim drugim, pomalo zanemarenim novogodišnjim filmovima.

U nastavku smo izdvojili 5 novogodišnjih filmova koje još niste pogledali:

Four Christmases - Trailer

Four Christmases
Smiješna priča o parovima koji pokušavajući izbjeći novogodišnje ludilo, upadaju u razne nevolje samo da bi shvatili da je nemoguće preskočiti blagdane.

A Bad Mom's Christmas Official Trailer #2 (2017) Mila Kunis, Kristen Bell Comedy Movie HD

A Bad Moms Christmas
Ako su vas zabavile sve nevolje s kojima su se suočile opasne mame u istoimenom prvom dijelu filma, pogledajte kako se nose sa stresom koji donose božićni praznici i ponovo se nasmijte do suza.

Trading Places - Trailer

Trading places
Klasična priča o zamjeni života između bogataša i siromaha koja nikad neće zastarjeti u filmu koji je sve to započeo i koji je, bez razloga, uglavnom zanemaren na ovakvim listama iako vjerujemo da će se mnogi od vas složiti da je klasik.

Daddy's Home 2 (2017) - Official Trailer - Paramount Pictures

Daddy's Home 2
Ako ste gledali prvi dio i svidio vam se, obavezno tijekom ovih praznika pogledajte i poznate "tatice" Vila Ferrela i Marka Wahlberga u nastavku koji također jamči ogromnu količinu smijeha.

Trailer - A Very Harold and Kumar 3D Christmas (2011) Trailer - HD Movie

A Very Harold & Kumar 3D Christmas
Za sve vas koji volite staviti mozak na pašu dok gledate filmove, pobrinut će se ovaj poznati urnebesni dvojac i to u blagdanskom izdanju.