Najluđi zapleti u božićnim filmovima koji se nikada ne događaju u stvarnom životu

| Film |

 

Božićni filmovi puni su čarolije i zato ih volimo. Oni nam omogućavaju da vidimo situacije koje priželjkujemo, a u isto vrijeme znamo kako se takve situacije rijetko događaju u stvarnom životu.

Donosimo vam top 5 nevjerojatno ludih zapleta u božićnim filmovima koji se nikada ne događaju u stvarnosti! (Osim ako vas je netko pozvao u dvorac na proslavu Božića pa ste se zaljubili u princa – vi onda zaista živite božićni film.)

5. BOŽIĆ OVISNICE O CIPELAMA (A SHOE ADDICT'S CHRISTMAS)
Je li vam se ikada dogodilo da ste slučajno ostali zatvoreni u dućanu s cipelama? Noelle radi u robnoj kući u kojoj ostane slučajno zaključana na Badnjak. Ondje sretne ženu koja tvrdi da je njezin anđeo čuvar. Tko je zapravo njezin anđeo čuvar?

4. ZVJEZDANI BOŽIĆ (A STAR FOR CHRISTMAS)
Ova nevjerojatna priča teško da se ikomu dogodila u stvarnosti - „obična“ cura završi u vezi s popularnim holivudskim glumcem. Kvaka je u tome što je on poznat po tome da je "problematičan". Hoće li njihova ljubav preživjeti?

3. BOŽIĆNA BAŠTINA (A BRAMBLE HOUSE CHRISTMAS)
Čovjek oporukom ostavi medicinskoj sestri cijelo svoje imanje. Njegov sin Finn ne može vjerovati pa je odluči pratiti na njezinu odmoru i otkriti što se događa. Kad ona shvati tko je on, više mu ne može vjerovati.

2. PRINCEZA ZA BOŽIĆ (CHRISTMAS AT CASTLEBURY HALL)
Pazite sad ovu vrtoglavu božićnu situaciju - daleki rođak s kojim se niste dugo čuli pozove vas na Božić u europski dvorac pa se zaljubite u princa. Nije vam se to dogodilo? Nema veze, pogledajte ovaj magični film i uživajte.

1. BOŽIĆNO PRIJATELJSTVO (CHRISTMAS ON HOLLY LANE)
Sarah, Riley i Cat prijateljice su još od djetinjstva, a Božiće su provodile u Sarinoj kući. Kad odrastu, vrate se u Sarinu kuću kako bi je spasile, u nadi da će tako provesti još mnogo zajedničkih Božića.

Sve ove nevjerojatne i divne božićne filmove možete pogledati ovdje. Ako niste pretplaćeni na ovu domaću streaming videoteku, sad je pravo vrijeme da to učinite - u tijeku je akcija od 20% popusta na sve Pickbox NOW pakete! Prilikom aktivacije bilo kojeg paketa iskoristite kod XMASHR19.