DJ Junior Jack večeras u Haciendi

| Art |

Junior Jack

Večeras u jednom od najljepših i najpopularnijih klubova na otvorenom na Jadranu, vodičkoj Haciendi nastupiti će popularni belgijski producent i DJ, Junior Jack.

Junior Jack, pravog imena Vito Lucente zarazio se house glazbom u ranim 90-ima kada je počeo objavljivati pod raznim pseudonimima: Kaf’e (Can you see it), Hugh K (Shine on) i Mr. Jack (Only house music). U isto vrijeme lansirao je i svoj osobni label pod nazivom Noisetraxx za koji su DJ-i i producenti poput Roger Sancheza, Mouse T-a, Erick Morilla i Robi Rivere doprinjeli svojim vještinama remiksiranja.

Njegova prva uspješnica pod imenom Junior Jack je singl “My Feeling” izdan od izdavačke kuće Pias 2000g. koji je ušao na nacionalne ljestvice Europe, Amerike i Australije. To je bilo i prvi puta da je ovaj producent koji inače živi u Belgiji dosegao vrhunce europskih glazbenih ljestvica. Da tamo i pripada dokazao je i svojim sljedećim izdanjem, klasikom „Thrill me” koji je izdao 2002.g. i napravio veliki uspjeh na plesnim podijima cijelog svijeta. S ovim hitom Junior Jack je etablirao prepoznatljiv zvuk neodoljivog ritma koji je postao njegov zaštitni znak. Bio je to veliki hit koji su Dj-i cijelog svijeta odmah prihvatili i napravili od njega «himnu» svjetskih plesnih podija.

Iako je ovim hitom postigao veliki komercijalni uspjeh svim ostalim pjesmama stalno dokazuje vjernost underground house zvuku.

Večeras je u Haciendi, a ukoliko se nalazite u blizini Šibenika i Vodica znate gdje morate biti.