Dizajnerski Breaking Bad posteri

| Art |

Dizajnerski plakati epizoda Breaking Bad serije

Prije nekoliko mjeseci završeno je snimanje vrlo cijenjene holivudske serije "Breaking Bad" koja je već sad postigla kultni status i smatra se jednom od najboljih serija koje su snimljene u posljednje vrijeme.

Nas je oduševio pothvat jednog obožavatelja koji je odlučio za svaku od 62 epizode napraviti poster kao homage toj seriji. Svaki tjedan na svom blogu objavi 2 do tri postera, a mi vam donosimo 14 postera koji su dosad objavljeni.  Kako je autor ovih plakata, Zsolt Molnar, po struci dizajner, ovi su plakati pravo malo umjetničko djelo koje će razveseliti istinske ljubitelje Breaking Bad serije.

Svaki tjedan na svom blogu dizajner, Zsolt Molnar postavlja nove plakate epizoda
Svaki tjedan na svom blogu dizajner, Zsolt Molnar postavlja nove plakate epizoda

 Serija prati sudbinu sredovječnog profesora kemije koji doznaje kako je obolio od maligne bolesti te mu je preostala samo godina dana života. Suočen sa surovošću života i odbrojenim danima, odlučuje se na drastičan pothvat kako bi financijski osigurao svoju obitelj. Naime, počinje proizvoditi meth, a od tog trenutka radnja se nepovratno zakotrljava. Serija je všestruko nagrađivana, a zanmiljivo je kako uživa podjednaku popularnost i kod kritike i kod publike.