Dimiti from Paris oduševio zagrepčane na prvom Disco Lauba partiju

| Art |

Prvi DISCO LAUBA party sinoć je u Laubi – kući za ljude i umjetnost, okupio više od dvije tisuće posjetitelja. Disco Lauba novi je projekt tematskih partija u Zagrebu koji se temlje na svjetskom trendu velikog povratka diska. Hedonizam zlatnog doba diska s kraja sedamdesetih, spaja se sa suvremenom elektronskom glazbom u opojni miks koji zadnjih nekoliko godina trese noćne klubove i top liste.

Na prvoj Disco Laubi nastupio je po prvi put u Zagrebu, legendarni francuski DJ Dimiti from Paris, koji je ujedno i trenutno najpoznatiji svjetski disco DJ.

Dimitri From Paris proslavio se svojim remixevima poznatih disco i soul klasika poput Princea, Sister Sledge, Marvin Gayea, Diane Ross i drugih, no ujedno je i autor mnogobrojnih disco kompilacija. Dimitri uspješno spaja originalni disco zvuk sa house glazbom. Uz Dimitrija, na Disco Laubi nastupili su i poznati zagrebački disco DJ-I - Alen Balen, Hrwoe i Tomo Ricov.

Disco Lauba zajednički je projekt agencije Pepermint i kuće za umjetnost i ljude Lauba, sa snažnom medijskom potporom Yammat FM-a, koji će se događati po nekoliko puta godišnje. Zagreb ponovno trese disco groznica, no ovog puta s novim originalnim zabavnim programom - Disco Lauba.

Disco Lauba okupila je mnoštvo poznatih lica zagrebačkog društvenog, glazbenog i kulturnog života, među kojima su bili i Mia Kovačić, Tomo in der Muhlen, Danijela Trbović…