Danas slušamo PREZZIDENT i pjesmu "Trebala se zvati tragovi"

| Art |

Dva i pol mjeseca nakon radijske premijere, pjesma "Trebala se zvati tragovi", lošinjsko-zagrebačko-riječkog benda Prezzident, dobila je i svoj videospot! Zanimljiv spot potpisuje redateljica Valerija Bebek, dok je za montažu bio zadužen Andrej Korovljev.

Sa spotom smo htjeli povezati i neke druge grane umjetnosti pa smo angažirali akademsku slikaricu Ivu Šulović koja je unutarnje tragove fantastičnim auto- portretima uspjela pretočiti na papir. Spot je snimljen krajem svibnja u prostorijama Glazbene Kuće, omiljenog okupljališta mnogih glazbenika lijepe nam naše i pošumljenih dijelova Zagreba. Cijela ta priča pokrenuta je i osmišljena od strane režije koju potpisuje Valerija Bebek koja je ovim spotom htjela počastiti Prezzident povodom rođendana našeg pjevača," kažu iz benda.

Autor pjesme neobičnog naziva „Trebala se zvati tragovi“ je Ivan Soldo, glazbu i aranžman potpisuju Medek, Soldo i braća Bišćan, dok su produkciju odradili u suradnji sa Hrvojem Prskalom iz ZG Zvuka.

Prema riječima Emila Bišćana, u periodu nastajanja "Trebala se zvati tragovi", na našoj sceni je izašlo nekoliko pjesama drugih izvođača koje su imale sličnosti u aranžmanu ili samom imenu pjesme pa je došlo do mnogih izmjenjivanja. Dobra strana toga je što je naša kreativnost dobila maha, a zvuk koji nam je Hrvoje posložio upotpunio je cijelu priču."