Danas slušamo novi singl Michaela Jacksona "Love Never Felt So Good"

| Art |

Danas je objavljena nova pjesma Michaela Jacksona: Love Never Felt So Good. Pjesmu su producirali Michael Jackson, John McClain, Giorgio Tuinfort i Paul Anka, a originalno je snimljena 1983. godine. 

Uz verziju u kojoj se čuje samo Michael Jackson, dostupna je i verzija, odnosno duet s Justinom Timberlakeom, koju je pjevač s oduševljenjem proširio preko društvenih mreža.

Love Never Felt So Good je ujedno i  prvi singl s nadolazećeg albuma Michaela Jacksona “XSCAPE” koji će biti objavljen 13. svibnja u suradnji s Epic Records i Zakladom Michaela Jacksona. Novo izdanje prerano preminulog Kralja popa, uključuje osam novih pjesama snimljenih između 1983. i 1999. godine, a koje će se prvi puta moći čuti na ovom albumu. Izvršni producent albuma je L.A. Reid (CEO Epic Recordsa), a Timbaland je glavni među slavnim producentima: Rodney Jerkins, Stargate, Jerome “Jroc” Harmon i John McClain.

Odabrani materijal iz bogate arhive Michaela Jacksona je osuvremenjen, ali je zadržao Jecksonov integritet i njegovu bit koji su uvelike utjecali na modernu glazbu.

Michael je iza sebe ostavio neke glazbene izvedbe koje smo ponosni predstaviti kroz viziju glazbenih producenata s kojima je direktno surađivao ili je imao želju surađivati. Iznimno smo ponosni i počašćeni što ćemo prezentirati svijetu ovu glazbu – kaže L.A. Reid.