Danas slušamo "Mene ne zanima", novi hit Elvisa Sršena

| Art |

Elvis Sršen NoA, domaćoj publici već poznati multi - instrumentalist, aranžer, skladatelj, tekstopisac i glazbeni producent, predstavio je novi singl i videospot "Mene ne zanima"! "Mene ne zanima" je obrada istoimenog hita Majki, a prema Noinim riječima, Goran Bare je već nakon prvog slušanja bespogovorno pristao na obradu, bez obzira na, za njega atipični funky stil u kojem je pjesma napravljena.

"Mene ne zanima" najava je albuma prvijenca koji NoA komponira, snima i producira u vlastitom studiju. Veliku ulogu na nadolazećem debi albumu je odigrao njegov bliski prijatelj, ko-producent i bubnjar Jan Ivelić, poznat po sviranju u TBF-u, s Dinom Dvornikom te Oliverom Dragojevićem. Uz Ivelića, tu su i talentirani mladi basist Ante Jurinović, koji je, među ostalim, svirao i sa legendarnim Joeom Zawinulom, te Al Duke (Waveform, Galeria) na gitari.

Paralelno sa studijskim snimanjem albuma, Jan i NoA formirali su prateći bend pod nazivom "FUNK BLASTERS" i počeli svirati funk, pop i rock standarde po malim klupskim pozornicama, također isprobavajući novi autorski materijal pred publikom. Noin bend danas čine, već spomenuti Jan Ivelić na bubnjevima, basist Ante Jurinović, gitarist Al Duke, te povremeni gosti - prateći vokal Petra Tyler i vjerojatno najbolji hrvatski saksofonist Baucho, poznat po radu s Dinom Dvornikom!

Sigurni smo da će nesvakidašnji funky aranžman jednog od najvećih hrvatskih rock hitova iznenaditi mnoge, pogotovo fanove Majki, no, isto tako vjerujemo da će publika ovom obradom biti jednako oduševljena kao što je to bio i sam Bare!