Danas slušamo: ''Bejbi'' grupe Psihomodo Pop

| Art |

Psihomodo Pop su završili snimanje videospota za novi singl ''Bejbi''! Ovo je drugi videospot sa novog albuma ''Čiribu Čiriba'', a kameru u ruke Psihići su ponovno prepustili svom dugogodišnjem suradniku i prijatelju Radislavu Jovanovu Gonzu, koji je ujedno režirao i Donnu.

U glavnoj ulozi ponovno se pojavljuje mlada glumica Judita Franković koja je utjelovila novu psihomodo heroinu Donnu. Drugi je to dio trilogije koji prati singlove s albuma, a nakon zavođenja u prvom spotu, sada Gobac i Judita prolaze kroz pravu romantičnu horor priču. Ljubavno gugutanje postepeno se pretvara u svađu u kojoj udarci padaju na sve strane, tako da glavni akteri završavaju polomljenih kostiju, u gipsu i Šancovom ovratniku, sa štakama.

''Danas kada je sve prolazno, kratkotrajno i potrošno, rad sa Psihomodo Popom pravi je gušt! Njihova mi priča dokazuje da vrijeme ne mora i ne smije ugasiti ljubav prema životu i poslu, strast, razumijevanje, uživanje,... Prekrasna sunčana nedjelja u prekrasnom stanu u Ilici, s prekrasnim ljudima - napravili smo jedan pre....ludi  psiho.....modo  s...pot  '' izjavila je glavna akterica videospota, Judita Franković.

Videospot će biti predstavljen uoči velikog koncerta u Domu sportova 11. Travnja, kojim će bend obilježiti 30 godina postojanja benda, te uz velike hitove starijeg datuma predstaviti i pjesme sa najnovijeg 10. studijskog albuma ''Čiribu Čiriba''.

PSIHOMODO POP - BEJBI - DALLAS RECORDS