Čarobna noć Nine Badrić u pulskoj Areni

| Art |

Glazbena diva Nina Badrić održala je koncert karijere na najljepšem mogućem mjestu, čarobnoj pulskoj Areni. Pulska Arena odzvanjala je tako preko dva sata moćnim glasom Nine Badrić. Neopisivom lakoćom ova sjajna glazbenica zavela je već s prvim taktovima pjesama publiku svih generacija koja je u velikom broju došla pozdraviti svoju omiljenu glazbenu divu.
Nina je koncert otvorila pjesmom "Dat će nam Bog" i odmah dignula publiku na noge.

Nina Badrić u Pulskoj Areni

Nina Badrić držala je publiku na nogama cijelu noć, a fantastičnim glasom i savršenom mirnoćom vodila je koncert poput najvećeg majstora scene. Publika joj je uzvratila na najljepši mogući način vrativši je na dva bisa. 

Nina Badrić u Pulskoj Areni

Prelijepa Nina zablistala je u kreacijama Juraja Zigmana koje su oduševile publiku. Glazbenica se presvukla tri puta u toku koncerta no ono sto je najviše oduševilo publiku je fantastičan glas i pjevanje uživo. Nina je gotovo u svakoj pjesmi koju je izvodila bila prekidana snažnim aplauzom publike koja joj je otvoreno pokazivala koliko je voli. Ova glazbena diva suvereno je vladala scenom pulskog amfiteatra a njezin glas savršeno se uklopio u ovaj čaroban prostor pod zvjezdanim nebom.

Nina Badrić u Pulskoj Areni

"Još dugo ću sabirati dojmove ovoga koncerta. Uživala sam kao nikada ranije u muziciranju. Jednostavno ovdje sam svoja na svome. Mome glasu odgovaraju ovakvi prostori i ne znam kada sam s vise mirnoće i gušta pjevala. Bilo je predivno" izjavila je Nina nakon koncerta.

Nina Badrić u Pulskoj Areni

Sigurni smo kako ćemo Ninu Badrić ponovo slušati u Pulskoj Areni, a do tada publika i Nina pamtiti će ovu čarobnu noć još dugo.