Budite dio spota "Beautiful Life" na Fresh Island Festivalu

| Art |

10 razloga zašto ne smijete propustiti ovogodišnji Fresh Island
Fresh Island Festival

Kao i svake godine priča oko Fresh Island Festivala redovito se zakuha pred sam početak Festivala. Njegove dvije najveće zvijezde, Action Bronson I Joey Bada$$ u suradnji sa trenutno najtraženijim Hip-Hop producentom i DJ-em Statikom Selektahom najavili su snimanje video spota na otoku Pagu. Fresh Island festival I plaža Zrće jedini je ovoljetni događaj gdje će se sva trojica u svom pretrpanom ljetnom rasporedu naći na istom mjestu, a zajednička stvar “Beautiful Life” od desetaka uglednih glazbenih medija proglašena je kao hit singl koji će obilježiti ovo ljeto.

Svi posjetitelji Fresh Island Festivala sudjelovat će u snimanju video spota, a sam video bit će objavljen na najvećim TV kućama i glazbenim medijima, što je odlična promocija otoka Paga I Hrvatske.

Organizatori su otišli korak dalje, pa su u dogovoru sa glavnom zvijezdom festivala, Joeyem Bada$$om uspjeli dogovoriti neobičnu nagradnu igru za tri najsretnija posjetitelja Festivala. Po prvi put u 4 godine postojanja Fresh Island je svojim najvjernijim fanovima ponudio jednu sasvim jedinstvenu priliku - nagradnu igru u kojoj će natjecatelji moći osvojiti vožnju gliserom sa ovogodišnjim headlinerom i jednim od najsvježijih imena svjetske Hip-Hop scene, Joeyjem Bada$$om. Jedinstveni festivalski doživljaj sa svojim idolom osvojit će najsretniji posjetitelji koji se fotografiraju sa svojom ulaznicom za Fresh Island Festival, a dobitnici će biti objavljeni na službenoj Facebook stranici festivala.

Objavljeni prvi izvođači Fresh Island Festivala 2015: Među njima Tinashe, Joey Bada$$ i Migosi
Prvi line-up Fresh Island Festivala

Fresh Island postao je glazbeno ljetno događanje koje nijedan ljubitelj Hip-Hopa ne smije propustiti, a ove će ga godine posjetiti fanovi iz cijelog svijeta- Njemačke, Austrije, Francuske, Italije, Australije, Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i regije, kako bi uživali u nastupima Actiona Bronsona, Pushe T, Skepte, Joeya Bada$$a, Dannyja Browna, Migosa, Just Blazea, Evidencea Tropkillaza i brojnih drugih izvođača koji će preplaviti pozornice plaže Zrće.

Festivalske karte se još uvijek mogu nabaviti u pretprodaji po cijeni od 530 kn