Giselle Bündchen objavljuje knjigu

| Book |

Instagram / @gisele

Supermodel sada postaje pravi lifestyle i wellness guru te je odlučila podijeliti svoje iskustvo zdravog načina života. Knjiga koja će se na policama naći ovu jesen zove se ''Lessons: My Path to a Meaningful Life'

Giselle svoj dan započinje u zoru s meditacijom, zatim brine o svom povrtnom vrtu i naravno ne zaboravlja na jutarnje vježbanje. O svojim ambicioznim planovima, Giselle je obavijestila svojih 14 milijuna fanova na Instagramu. Obećava podijeliti svoje životno iskustvo s istomišljenicima o svim svojim uspjesima, padovima, iskustvima, vrijednostima, kao i tehnikama razvijanja kako bi se postigao ideal. ''Ja, kao i svi drugi, također osjećam bol, ljutnju i razočarenje, ali volim svoj sadašnji život. Čak i uz probleme i naporan rad, naučila sam se usredotočiti na pozitivne misli i primijetiti dobre stvari koje se događaju oko mene. Pokušavam sačuvati i prenositi tu dobru energiju'', rekla je Gisele za francuski Vogue.

Instagram / @gisele

Ne sumnjamo da će ova knjiga postići velik uspjeh, stoga se veselimo 2. listopadu kada će po prvi put knjiga ''Lessons: My Path to a Meaningful Life'' stići na police.