Amnesia vas poziva na humanitarno tulumarenje - Adventulum!

| Art |

Amnesia vas poziva na humanitarno tulumarenje - Adventulum!
Dora i Ivan u Tanzaniji

Ovoga četvrtka morate se uputiti u Pepermint - poznati klupski program Amnesia ovoga puta predstavlja svoje humanitarno izdanje, party Adventulum!

U vrijeme kada svi uživamo u predblagdanskim blagodatima poput ukrašavanja doma ili kuhanog vina na Trgu te se živciramo oko kupovanja poklona za bližnje, postoji velik broj onih koji si ne mogu priuštiti ni najosnovnije. Upravo na njih našu pažnju osvrću bivši volonteri Dora i Ivan, inicijatori ovog humanitarnog tuluma. Naime, oni su proveli vrijeme u Tanzaniji, radeći u sirotištu za nezbrinutu djecu, koje vodi udruga "Kolajna ljubavi". Ovoj udruzi će biti doniran cjelokupan prihod od prodaje ulaznica, a cijena jedne ulaznice je simboličnih 20 kuna.

Večer će zagrijati DJ-i Pill Jackson i Sinke Fresh svojim plesnim mash-upom, dok će svoje umijeće za miksetama pokazati i pisac Hrvoje Šalković Shale. Pepermint će u ponudi imati i pića na akciji.

Za one koje žele znati više o radu sirotišta, Dora i Ivan održat će kratku prezentaciju na samom početku tuluma u 22 sati.

Ako već ne možete izaći u četvrtak radi posla ili obaveza na fakultetu, barem svratite na Adventulum popiti piće i pridonesite hvalevrijednoj humanitarnoj akciji.