Amerikanci poludjeli za Fresh Island Festivalom

| Art |

Amerikanci poludjeli za Fresh Island Festivalom
Fresh Island Festival garantira najbolju zabavu

New Yorker Fresh Island Festival jedan je od rijetkih festivala u Hrvatskoj koji se može pohvaliti da će ovoga ljeta ugostiti preko nekoliko stotina američkih fanova. Festival postaje internacionalno prepoznatljiv u preko 50 zemalja, a najviše posjetitelja se očekuje iz Njemačke, Velike Britanije, Austrije, USA, Francuske, Švicarske, Italije, Češke i Slovačke, Poljske te iz regije. Najegzotičnije zemlje te njihovi gosti koji će ovo ljeto zaplesati na prvom europskom hip hop festivalu na plaži biti će oni iz Brazila, Južne Afrike, Australije, Kine, Argentine i dr.

Jedan od rijetkih festivala koji se nalazi u 100% domaćoj produkciji ovo ljeto će posjetiti preko 30 000 mladih.

U moru ljetnih festivala koji će ovo ljeto zapljusnuti Jadransku obalu, New Yorker Fresh Island Festival jedan je od rijetkih festivala koji se može pohvaliti s izuzetno internacionalnom posjetom te prodajom ulaznica u čak 50 svjetskih zemalja. Festival iz godine u godinu dobiva na popularnosti u Americi, a organizatori već ove godine na plaži Zrće očekuju nekoliko stotina američkih fanova. U top 10 zemalja u kojima se ulaznice prodaju nalaze se Njemačka, Austrija, Velika Britanija, USA, Francuska, Švicarska, Italija, Poljska, Češka te Hrvatska.

Amerikanci poludjeli za Fresh Island Festivalom
Popularnost našeg Fresh Island Festivala munjevito raste

Festival je upravo zbog svoje internacionalne prepoznatljivosti te broja gostiju koji će ovo ljeto posjetiti Hrvatsku samo zbog New Yorker Fresh Island Festivala dobio i službenu potporu Hrvatske Turističke Zajednice.

Na trećem festivalskom izdanju, od 23. do 25. srpnja na New Yorker Fresh Island festivalskoj pozornici u klubovima Papaya i Aquarius nastupit će internacionalna krema hip hop izvođača kao što su RICK ROSS, DMX, PUSHA-T, METHOD MAN & REDMAN te trideset dj crew-ova iz čitavog svijeta.

Trodnevne festivalske ulaznice za ex Yu zemlje nalaze se po cijeni od 418kn, dok je cijena internacionalne ulaznice 79 eura za regularnu ulaznicu, tj. 119 eura za VIP ulaznicu.