8 razloga zašto možete biti sigurni da će Čola u Spaladiumu u Splitu prirediti - spektakl!

| Art |

Zdravko Čolić - koncert

Zdravko Čolić i njegova 'Vatra i barut' 16. listopada stižu u Spaladium Arenu – nesumnjivo to znate! Znate i da je svaki Čolin koncert vrhunsko glazbeno iskustvo kojeg ćete se još dugo sjećati s osmjehom na licu, no da Čolu i Split u Spaladiumu očekuje spektakl možete biti sigurni! Jer...

Zdravko Čolić - koncert
Zdravko Čolić - koncert
  1. Sjećate se Splitskog festivala i 1972. godine? Počeci karijere Čolu vežu uz najljepši grad na obali, a tada se probude i posebne emocije...
  2. Čola i Split traju – njihova druženja, glazbena i privatna, traju već desetljećima, a tako dugo traju samo najbolje priče, zar ne?
  3. Za grad u kojem se osjeća tako ugodno da jedva čeka dovesti obitelj u njega sigurno sprema nešto posebno...
  4. 'Vatra i barut' jedna je od Čolinih najvećih turneja karijere, a za vrhunac turneje odabrao je upravo Split. I nije bilo slučajno! Čola poznaje splitsku publiku i zna da je, uz takav temperament, moguć samo spektakl!
  5. Čola i Split tako su isti – topli, neposredni, temperamentni, kada su zajedno atmosfera je uvijek vrhunska! Kao vatra i barut su, a kada se vatra i barut susretnu – čeka nas eksplozija!
  6. Sjećate se s kojim koncertom su Splićanke i Splićani oborili rekord Spaladium Arene u prodaji ulaznica? Koncertom Zdravka Čolića, naravno!
  7. Na koncertu vas očekuje toliko iznenađenja – Čola, gosti, produkcija... Ne znate što vam se sprema – ali znate da će biti vrhunski!
  8. “Čolomanija je počela!“, i trese Split već dugo – nestrpljenje raste, koncert se očekuje, uzbuđeni su i Čola, njegove Splićanke i Splićani, ali i mnogi drugi koji dolaze na koncert, a kada se napokon vide zaista ne može biti ništa drugo nego – spektakularno!
Zdravko Čolić
Zdravko Čolić

Čak i ako vam je 'Glavo luda' najdraža pjesma, sigurno je želite pjevati – na koncertu! Vremena je sve manje, a tako i ulaznice – potražite in na www.eventim.hr ili na prodajnim mjestima čiji popis je također dostupan na Eventimovoj stranici. Ne čekajte dugo i vidimo se u Spaladium Areni – na spektaklu!