5 nevjerojatnih modnih ilustratora na Instagramu

| Art |

Na Instagramu volimo pratiti modne brendove, dizajnere i razne fotografe, ali nikako ne smijemo zaboraviti na fenomenalne ilustratore koji su sve popularniji! Sa svojim čistim linijama i oštrim potezima mnoge od njih su na kraju i "uhvatile" velike dizajnerske kuće - poput Diora, Prade i Givenchyja. U nastavku pogledajte 5 Instagram profila za kojima smo apsolutno ludi i obavezno ih pratite kako bi i vaša početna stranica postala šik i moderna...

1. Judith Van Den Hoek

Judith Van Den Hoek je Nizozemska modna ilustratorica koja je radila za Burberry, Givenchy, Calvin Klein i mnoge druge. Njezin stil je minimalistički, s čistim siluetama.

2. Jamie Lee Reardin

Jamie Lee Reardin je Kanađanka koja si je u Los Angelesu stvorila pravu karijeru modne ilustratorice. Poznata po svojim ludim, stylish crtežima radila je i za brendove poput Diora i DKNY, a radila je i za poznatu baletnu školu New Yorka. 

3. Jeanette Getrost

Jeanette Getrost je modna ilustratorica iz Los Angelesa čiji je rad jednostavan i čist. Radila je s brendovima poput 7 For All Mankind i Reformation. 

4. Ruben Toledo

Ruben Toledo je modni umjetnik i ilustrator te muž modne dizajnerice Isabel Toledo. Njih dvoje dijele Instagram profil koji je pun prekrasnih, moćnih crteža.

5. Sarah Hankinson

Sarah Hankinson je modna ilustratorica iz Australije koja je specijalizirana za vodene boje i bojice. Njezin rad je priznat i u Harper's Bazaaru, Vogueu, a radila je i za Maybelline.