10 razloga zašto ne smijete propustiti ovogodišnji Fresh Island

| Art |

10 razloga zašto ne smijete propustiti ovogodišnji Fresh Island
Fresh Island

Još uvijek se premišljate ići ili ne ići na Fresh Island festival ovoga ljeta na Zrću? Nakon ljestvice od 10 "ZA" više nećete imati niti jedno "NE". Pročitajte ih sve u nastavku i kupite kartu dok još uvijek možete!

1) Fresh Island je jedini europski Hip-Hop & Urban festival koji se održava na plaži. Za razliku od blatnjavih livada ostalih festivala, Fresh Island vam za vizuru nudi palme, tirkizno more i pješčane plaže. Vaš Instagram će vam biti zahvalan!
2) Klub Papaya u kojem će se održavati program odabran je za 20. najbolji klub u svijetu prema izboru čitatelja časopisa DJ Mag. Aquarius je također na listi 100 najboljih svjetskih klubova, i to na 53. mjestu.
3) Snoop Dogg toliko se oduševio festivalom i festivalskim ambijentom da je s grupom Madcon snimio spot upravo na plaži Zrće!

10 razloga zašto ne smijete propustiti ovogodišnji Fresh Island
Fresh Island


4) Festival svake godine posjete ljubitelji Hip-Hop glazbe i kulture iz 30 različitih zemalja pa ćete u “razgovorima ugodnima” moći naučiti sve svjetske jezike, ili barem kako se kaže “Živjeli”! Da napomenemo, Fresh Island je jedan od rijetkih internacionalnih festivala u Hrvatskoj u domaćoj organizaciji.
5) A$AP Rocky proglasio je nastup na Fresh Islandu najboljim showom na svojoj turneji 2013. godine.
6) Fresh Island festival popraćen je velikim plesnim događanjem “Adria Dance Camp” na kojem su nastupali ili nastupaju neki od najboljih plesnih umjetnika i zvijezda na svijetu. Ove godine platformu će posjetiti plesači koji su pratili nastupe ili plesali u spotovima Justina Timberlakea, Jennifer Lopez, Ushera, Johna Legenda i Eda Sheerana.

10 razloga zašto ne smijete propustiti ovogodišnji Fresh Island
Asap Rocky


7) Jedini festival gdje nakon odličnih koncerata i partyja vožnjom do apartmana možeš sresti stado ovaca i janjaca. Ne boj se, dobro si vidio, nisi dovoljno popio!
8) Misterij paškog trokuta! Fresh Island održava se nedaleko od lokacije poznate po fenomenu otisaka jednakokračnih trokuta, za koje se vjeruje da su povezani s NLO-ovima. Otkriće paškog trokuta 1999. godine izazvalo je pravu senzaciju kod hrvatskih ufologista, a mjesto je posjetilo više od pola milijuna radoznalaca i turista. Zašto ne posjetiti dok ste već tu?
9) Šanse za kišu su jaaaako male! Otok Pag poznat je kao jedan od najsunčanijih otoka na Jadranskom moru, s preko 2500 sati sunca godišnje, a prosječna godišnja temperature je 15 stupnjeva. Stoga ako tijekom svoga ljetovanja ne želite u apartmanu igrati “Candy Crush” jer vani pada kiša, znate gdje vam se uputiti.
10) I za kraj, Fresh Island festival proglašen je najboljim europskim Hip-Hip & Urban Festivalom za 2015. godinu, a ove godine na njegovu pozornicu popet će se neka od najaktualnijih imena žanra: Action Bronson, Pusha T, Joey Bada$$, Danny Brown, Evidence, Stormzy, Migos, Skepta, Statik Selektah, Tropkillaz, Tim Westwood i mnogi drugi.

10 razloga zašto ne smijete propustiti ovogodišnji Fresh Island
Papaya