Romantična kampanja Dijane Viljevac

Dijana Viljevac

Dizajnerica Diana Viljevac i ove sezone predstavlja novu kolekciju  naziva "Wish you were Here" kroz upečatljivu kampanju u čijem su epicentru emocije poput usamljenosti, čežnje, potrebe, želje i iznad svih ljubavi koje unatoč najvećim naporima da ih svladamo najčešće nadvladaju razum. Ponekad se čini kako je spoj ljubavi i razuma, emocija i racia, najlakše izraziti kroz umjetnost, a jedan njezin mali segment čini i moda. No umjetnost traži i reakciju, baš poput ove kampanje.

Glavne uloge u ovoj priči odigrali su Radovan Stošić (bivši mister Hrvatske) i Darinka Ferko pred objektivom talentiranog fotografa Marka Marinkovića. Make up potpisuje Dunja Tomić, a frizuru Teuta Mesaroš.

Dijana Viljevac
Dijana Viljevac

Kolekcija Diana Viljevac Design za proljeće/ljeto 2013. bazirana je na haljinama od rastezljive viskoze, organdija i muslina, dok se paleta boja rasteže od žute i boje breskve preko zelene i plave, sve do vječne crne. Prepoznatljivi minimalizam i klasika obilježja su i ovosezonskih krojeva koji namijenjeni ženskoj figuri poštuju njezine oblike, a poseban naglask stavljen je na gola leđa.


Slični članci: