Prekrasna kolekcija eNVy room vjenčanica

eNVy room kolekcija vjenčanica

Priznati hrvatski modni brend eNVy room izdao je novu kolekciju vjenčanica, a povodom toga snimljena je i kampanja. Ispred objektiva uspješnog fotografa Šime Eškinje stala je „mladenka“ manekenka Ana Maria Cajner i njen „mladoženja“ glumac Rade Radolović.

Nova kampanja predstavlja niz novih vjenčanica iz maštovite eNVy room radionice. Visokokvalitetni materijali poput čipke i svile uglavnom su krojeni na način da prate liniju tijela slaveći ženstvenost i senzualnost.

Našem proslavljenom fotografu Šimi Eškinji je za inspiraciju poslužila stara fotografija s početka stoljeća, kakvu često viđamo u starim albumima. Glavna odrednica tih fotografija odsustvo je pretjerane scenografije, sepia tehnika i statičnost modela. Kako bi unijeli dinamičnost odlučili smo muškog modela postepeno skidati dajući staroj, ozbiljnoj fotografiji humoristični twist. Poput likova iz starog mehaničkog stripa Rade gotovo ne mijenja svoj položaj, a svakom narednom fotografijom gubi po komad odjeće. Jedini komad koji je kontinuirano prisutan je bijela gospodska rukavica koja simbolizira čistoću, čestitost i hrabrost.

Styling potpisuje Lea Krpan, šminku Sanja Agić, a frizuru Draška Topić i Irena Ružić. Za zaštitna lica kampanje odabrani su Ana Maria Cajner, nova nada agencije Talia models i mladi talent hrvatskog glumišta Rade Radolović. Kao kulisa za snimanje odlično je poslužio president suite jednog od naših najljepših hotela - Hotel Esplanade Zagreb.

„Atmosfera na snimanju je bila opuštena, ali i urnebesna. Bilo je puno zabave i još više smijeha posebno uzimajući u obzir Radin zadatak, a on se odlično snašao. Sa Šimom smo već do sada radili nekoliko puta s odličanim rezultatima, pa smo i ovaj put željeli njegov rukopis i senzibilitet na našoj kampanji. Ana Maria Cajner mlada je djevojka koja je tek krenula u manekenske vode uz odličnu agenticu Tihanu Harapin Zelepugin i agenciju Talia models. Kada smo je nedavno prvi put vidjeli, bookirali smo je za reviju i već smo tada znali da će ona biti lice neke naše nadolazeće kampanje. I evo je!“, objašnjavaju eNVy room.

Novitet u ovoj kampanji je muški akter, mladoženja koji postepeno ostaje bez komada odjeće. Dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović su za tu ulogu odabrali mladog glumca Radu Radolovića kojem je ovo prvi modni angažman.

„Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo surađivati sa Šimom i dečkima iz eNVy rooma. Sve sam shvatio kao glumački zadatak što je anuliralo blagu početnu tremu“, objasnio je glumac.

Dizajneri iz eNVy rooma naglašavaju kako su ponovno izradili kolekciju čiji će komadi šivani po mjeri imati prodajne cijene u rangu najmova vjenčanica iz mnobrojnih salona.


Slični članci: