Poslovna elegancija DeLighta za stvarne žene

Pod fotografskim vodstvom Filipa Koludrovića, ispred objektiva se kao zaštitno lice našla Dunja Tadić kao savršen primjer žene kojoj je kolekcija namijenjena. Stvarna poslovna žena s uspjehom koji ostavlja bez daha te je svakodnevna inspiracija brojnim poslovnim ženama (i onima koje se na taj put tek spremaju) u čitavoj regiji.

"Dunja je DeLight žena u punom smislu te riječi - samopouzdana, snažna, odmjerena, a opet strastvena u svom poslu. Njezina su kreativnost i poslovni uspjeh prava inspiracija brojnima ženama u svakodnevnom životu. Dunja je i moja inspiracija jer kada zamišljam uspješnu ženu, zamišljam upravo nju. Volio bih spomenuti i kako smo u suradnji s Dunjom dizajnirali haljinu koja se od danas može ekskluzivno kupiti u web shopu Ženskog rokovnika", objasnio je odabir zaštitnog lica Ivan Friščić.

Krojevi iz kolekcije laskaju svakom tipu tijela i građe te naglašavaju najbolje i na diskretan način sakrivaju pokoju manu. U prvom planu su funkcionalnost samih komada i njihova kvaliteta koji garantiraju udobnost i nesmetano kretanje tijekom čitavog dana namijenjenih zauzetoj poslovnoj ženi. Od njezine prve jutarnje kave, preko nekoliko sastanaka tijekom dana i večeru nakon posla, DeLight usklađuje sve potrebe za udobnošću i elegancijom primjerenima svakoj situaciji.

Kolekcijom, kao i uvijek, dominiraju prirodni i kvalitetni materijali kao što su hladna vuna, pamuk, devina dlaka, vuna, viskoza i brokat, a komadi se s lakoćom kombiniraju.

DeLight pokazuje kako poslovno odijelo ne mora biti dosadno i monotono, već se poigrava s uzorcima i motivima muha koji izgledaju iznimno luksuzno, a ujedno vrlo profesionalno. Ipak, za one malo manje hrabrije, nudi se i elegancija crnog odijela kombinirana s kultnom bijelom košuljom. Ovi komadi odaju dojam "power suita" - odijela kojim ćete ostaviti dojam.

Poslovne haljine klasičnog su kroja u puderastim i ružičastim bojama, crnim i svim tonovima, baš kao i sakoi koji poprimaju sasvim novo lice zahvaljujući naglašenom struku i detaljima u vidu remena.

Kaputi i suknje daju pravu injekciju kolorita svojim intenzivnim ružičastim i ljubičastim bojama za ljubiteljice statement looka i beige i sivih nijansi za klasičarke. U kolekciji se također nalaze i raskošne suknje od brokata pepita uzorka koje komplimentiraju s elegantnim topovima i damskim košuljama.


Slični članci: