Fantastična cruise kolekcija modne kuće Christian Dior

Christian Dior Cruise kolekcija

Iako se genijalni Raf Simons trudi poštovati dugu tradiciju i filozofiju Christiana Diora, novim krojevima, upotrebom zanimljivih materijala ili jednostavnim ziperom unosi promjene u klasične komade. Cruise kolekcija prezentirana u Monacu trebala je sve goste upoznati s čarima ovog grada, no, posjetitelji su ostali zakinuti unutar Hôtel de Parisa zbog neprestane kiše, gdje je održana prezentacija. U prvom redu sjedile su njegove vjerne ambasadorice, među kojima je princeza Charlene, "koja radi za njega u Europi isto što i Jennifer Lawrence u Hollywoodu." Monaco je bio pun pogodak za predstavljanje iz nekoliko razloga. Prvi je Diorova tradicijska povezanost s ovim mjestom i princezom Grace, a drugi su boje.

Christian Dior Cruise kolekcija
Christian Dior Cruise kolekcija

Tonovi njegovih topova, metalik odsjaj na haljinama i jednobojna odijela natjerat će i najvećeg ljubitelja minimalizma da nosi ove komade. Raf je poznat po svojoj ljubavi prema uzorcima, koja je očita upravo kroz ovu kolekciju kroz neobične grafičke printove na odjeći.  Tako je čipku smjestio duž bandage topa, marame ispod dekoltiranih majica, poigrao se grafičkim cvjetovima i prozirnim materijalima i sve začinio naglašenim ramenima, tulipan suknjama, prorezima i ziperima koji su dali multifukcionalnost odjeći.
 

Make-up sastavljen od upečatljivih pink usana i zalizana kosa zaokružili su još jednu odličnu Diorovu modnu bajku koja nas je oduševila.


Slični članci: