Da bi proslavio ovogodišnji "Fat Tuesday" na najdekadentniji način koji postoji, poznati restoran hotela Manchester’s Radisson Blu Edwardian, Opus osmislio je najskuplju palačinku na svijetu čija se cijena kreće od 800 do 1,350 funta.
Ako volite palačinke i jedete ih na mjestima poput Galapagosa ili Bonite onda znate da klasične palačinke dolaze s preljevima, sirupima, voćem, maslacem, sirom, čokoladom i brojnim drugim sastojcima, ali za ove najskuplje palačinke takvi obični sastojci ne dolaze u obzir.
Za ovu posebnu vrstu palačinki radi se o preljevima poput onih s Beluga kavijarom, škotskim jastogom, Hülle Verge tartufima, škotskim dagnjama i škampima. "Trešnja" na vrhu je preljev od Don Perignon Rose umaka. Što se tiče pak posebnih sastojaka za bazu palačinki tiče, oni su klasični kao i sve ostale.
Iskreno, probali bismo ih i mi. Uslast svima!