Kreator Cronut-a Dominique Ansel otvorio je svoju drugu slastičarnicu u Tokyju i izgleda nevjerojatno. Ginza district store nudi slastice kakve samo umjetnici mogu napraviti, kao što su Cronuts (kombinacija kroasana i krafne) i čašice od keksiju, ali postoji nešto što je Ansel dodao u ponudu, a to ćete jednostavno obožavati.
Novi izum po imenu Zero gravity sponge cake je doslovno komad torte koji pluta u velikim balonima, a imamo osjećaj da će inspirirati mnoge ljude za deserte na vjenčanjima ili proslavama.
Prema izvještaju Japanskih novina, kolač je napravljen od meda i vanilijinog biskvita i dok nam sam kolač zvuči ukusno, ideja bušenja balona kako bi ga otkrili čini nam se još uzbudljivija. Naravno, pomisao da torta dodiruje latex nije bas primamljiva pa su iz tog razloga svi kolači unutar balona zapakirani.
Video ovog izuma, kao i ostatak njegovih ukusnih kreacija možete pogledati na njegovom službenom Instagram profilu dabjapan, a u našoj galeriji možete pogledati neke od njegovih najzanimljvijih slastica.