Suzy Josipović Redžepagić, autorica jedne od najprodavanijih domaćih kuharica zadnjih godina "Mama zna" kao i kuharica "Mojih 50 najdražih slanih jela" i "Mojih 50 najdražih slatkih jela" te naša kolumnistica i urednica rubrike Wine & Dine zadnja dva dana na Festivalu hrane i vina u zagrebačkoj Areni održava svoje kulinarske radionice za sve posjetitelje i ljubitelje domaće gastronomije.
Prvog dana Festivala, Suzy je održala radionicu pod nazivom "Brzo i zdravo za zaposlene žene" gdje je pripremila salatu od mladog špinata, žuto-narančasti rižoto s mrkvom i curryjem te tjesteninu s gljivama. Jučer je na rasporedu bila radionica prema receptima iz kuharice "Mama zna" s temom "Čarobna pećnica i quischevi", a pripremljeni su bili osim Quiche Lorrainea, quichevi s mesom, sa špinatom te s blitvom i mozzarellom. Kakve delicije Suzy sprema najbolje pokazuju ogromni redovi koji se stvaraju uz pozornicu na kojoj se kuha, a u kojima čekaju njeni najvjerniji degustatori i ljubitelji njene kuhinje.
Danas, posljednjeg dana ovog odličnog Festivala, u 19h Suzy će održati svoju posljednju, ovog puta slatku radionicu na temu "Brzih slatkih recepata bez pečenja" gdje će svi posjetitelji moći probati neke od njenih najdražih "brzih" slastica. S obzirom da Festival završava danas, svakako ga nemojte propustiti posjetiti do kraja dana i uživati u Suzynoj radionici. Osim radionice, Suzy će danas na Algoritmovom štandu, u 18h potpisiviati svoju kuharicu "Mama zna" koju će posjetitelji moći kupiti po akcijskoj, festivalskoj cijeni.
Inače, Suzy u kuhanju asistiraju njena sestra Lana Brkić i najbolja prijateljica Vesna Kotlar pa su ova predavanja na pozornici osim što su jako fina, i intimna i zabavna ženska druženja koja se zaista isplati pogledati.
Kuharicu Suzy Josipović Redžepagić "Mama zna" koja ima 500 slanih recepata možete kupiti u svim Algoritmovim, ali i ostalim knjižarama diljem Hrvatske dok manje kuharice "Mojih 50 najdražih slanih jela" i "Mojih 50 najdražih slatkih jela" sa po 50 recepata možete kupiti u svim kioscima Tiska.
Vidimo se danas u 19h na Festivalu hrane i vina na predavanju Suzy Josipović Redžepagić.