OXBO Urban Bar & Grill prvi uvodi RAW bar u Hrvatsku

| Wine and dine |

OXBO kamenice
OXBO kamenice

Mnogima omiljeni zagrebački bar i restoran OXBO Urban Bar & Grill koji se smjestio u prema Trip Advisoru u najbolji zagrebački hotel predstavlja novu zabavu srijedom – program OXBO thEATer.

OXBO thEATer novi je način da ljubitelji kvalitetne kastronomije isprobaju najbolje od OXBO ponude. Naime, svaku srijedu u ponudi je prvi hrvatski raw (sirovi) bar, na kojem se mogu isprobati "sirovi" specijaliteti poput kamenica, tuna tartara ili tatarskog i još mnogo toga. Glavni kuhar restorana proporuča pladanj na kojem ima svega po malo po cijeni od 150 kuna.

OXBO Black Agnus burger
OXBO Black Agnus burger

Inače, OXBO thEATer možete iskoristiti i za guštanje u jedinom Black Angus burgeru u gradu koji će vaš koštati samo 55 kuna. S tom cijenom kupit ćete vrhunsku američku govedinu, s domaćim ručno rezanim krumpirima, domaćim ketchupom i pivom.

OXBO Black Agnus steak
OXBO Black Agnus steak

OXBO restoran postao je poznat i po svojim Black Angus steakovima, a srijedom u sklopu koncepta OXBO thEATer može ih se jesti u pola cijene - već od 75 kuna.

Što da vam kažemo, osim da se jednu od sljedećih srijeda zaputite u OXBO Urban Bar & Grill i uživate u vrhunskoj ponudi u neformalnoj atmosferi moderno uređenog restorana gdje će vas posluživati srdačno i stručno osoblje, a zabavnu, ugodnu i prije svega "finu" atmosferu tijekom večere svojim glasom obogatiti Helena Hunčaga.